Katnić: Lideri DF-a zlatna slova mogu izliti od novca koji su dobili za izdaju majke Crne Gore

2

Milivoje Katnić

Specijalni tužilac Milivoje Katnić je poručio liderima te koalicije da “zlatna slova mogu izliti od novčanih sredstava koja su dobili za finansiranje kriminalne organizacije i terorizma u pokušaju, koja krivična djela im se stavljaju na teret” To je njegovo reagovanje  na to što je Demokratski front saopštio da će jučerašnji dan biti zlatnim slovima biti upisan u knjigu borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije.

“Kao što sam i u prethodnom periodu više puta isticao, Glavni specijalni tužilac i Specijalno državno tužilaštvo u skladu sa svojim ustavnim i zakonskim ovlašćenjima, goni učinioce krivičnih djela nezavisno od njihovog ličnog svojstva ili javne funkcije koju obavljaju i nikada nije i neće goniti članove Prve, druge ili bilo koje treće familije”, zaključio je Katnić.

2 KOMENTARI

  1. GOSPODINE KATNĆU-DA NISTE(SLUČAJNO?)-OVAKVIM IZJAVAMA-POVRIJEDILI “KODEKST TUŽILAČKI-AKO GA UOPŠTE- IMA”-ODNOSO PRIJE ZAVRŠETKA SUĐENJA(PRAVOSNAŽNOSTI)-VI “PERSONA NON GRATA”(NISTE SUDIJA-NEGO TUŽILAC)-OBJAVILI PRESUDU?,,ŠTO BI REKLI (JA NEZNAVENI)-NAVODITE “VODU NA “MLIN”DrPiSveto-SVE ŠTO ZA NEBESA IJE BILO SVEZAN OD 1O.JANUARA.1989 GODINE DO O4.DECEMBRA.2O2O.GODINE?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]