Klapsko-poetsko druženje “Priča o moru”

0

Međunarodni festival klapa Perast organizuje klapsko-poetsko druženje pod nazivom “Priča o moru“ koje će biti održano u Kotoru u subotu  11. marta u Kulturnom centru “Nikola Đurković”.

Program počinje u 19 sati i 30 sati minuta u foajeu Centra otvaranjem izložbe pomorskih eksponata iz Pomorskog muzeja Crne Gore Kotor i Muzeja grada Perasta.

Muzički dio programa je od 20 sati.

Nastupaju klape: Bisernice Boke iz Kotora, Alata iz Podgorice, Maris iz Kotora, Veterani vazda mladi iz Tivta, Lungo Mare iz Kotora i KUD “Nikola Đurković” koji će izvesti bokeljske igre.

Koncert “Priče o moru” je kolažni program sa naracijama o životu Bokelja i proslavljenim pomorcima iz doba jedrenjaka.

U programu će odabranu poeziju od XVI do XX vijeka govoriti polaznici škole glume pri Kotorskom festivalu pozorišta za djecu.

Ulaz je slobodan.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]