Knežević: Da sam mijenjao stav više ne bi bio Pipun nego Bred Pit

1

“Ako je neko mislio da je ovim sastavom doveo DF pred svršen čin prevario se. Danas će se vidjeti ko je vjera, a ko nevjera”, poručio je posalnik DF-a Milan Knežević tokom iznošenja završnih riječi u Skupštini Crne Gore.

“Optuživali su nas da želimo fotelje, a oni koji su nas optuživali su sada uzeli te fotelje i neka im je srećno. Da smo mijenjali stav ja ne bih bio Pipun nego Bred Pit. Draže mi je da dudem Pipun nego Bred Pit. Jer se Pipun neće odreći stava prema Kosovu i zastavi i da treba skratiti stihove Sekule Drljevića. Imaće Zdravko Krivokapić podršku ako povuče Zakon o slobodi vjeroipsovijesti. Ako se bude obavezao da organizuje popis 2021, ako se obaveže da podrži zakon o Tužilaštvu”, rekao je Knežević.

“Ako se izabere Sudski savjet, predloži zakon o dvojnom državljanstvu, ako predloži inicijativu za mini šengen, jasan program protiv korone i jasan ekonomski program, da uhapsi Mila Đukanovića, ali i da uhapsi Milana Kneževića ko bude za to imao dokaz. Ovo su želje naroda koji je pobijedio na izborima. Živjela Srbija nek je vječna Crna Gora”, poručio je on.

Nakon toga za riječ se javio Andrija Popović i rekao predsjedniku skupštine Aleksi Bečiću: “Morali ste da zaustavite  Bred Pita, Sekula Drljević nije bio osuđen ratni zločinac već veliki crnogorski patriota”.

CdM

Konjević Krivokapiću: Otvorite dosijee ANB-a, ali pazite da se ne iznenadite i ne ostanete bez nekog bliskog saradnika

Iznoseći završnu riječ o ekspozeu mandatara u Skupštini Crne Gore šef Kluba poslanika SDP-a Raško Konjević je Zdravku Krivokapiću čestitao poželio mu uspjeh u vođenju vlade. On mu je poručio da otvori dosijee ANB-a, ali da pazi “da se ne iznenadite i ne ostanete bez nekog bliskog saradnika”.

“Krivokapiću čestitam Vam i želim Vam svaki uspjeh. Uspjeh Vaše vlade značio bi uspjeh za građane Crne Gore. Dobar dio ljudi koje ste predložili za ministre ne poznajem. One koje poznajem i svima želim uspjeh. Pokušali ste u ekspozeu da će dva zakona biti okosnica na kojima će se bazirati mjerljivi rezultati Vaše vlade. Nemamo šta da krijemo i rado ćemo podići ruku za zakon o lustraciji i porijeklu imovine ako budu u skladu sa međunarodnim standardima i Ustavom Crne Gore”, rekao je Konjević.

Konjević je ocijenio da će brzo biti poznato koliko je reformski kurs vlade biti a to je zakon o budžetu.

“Treba da uhapsite svakog ko je krao bez izuzetka. Prije hapšenja zadovoljite pravdu ovih ljudi. Obezbijedite pravdu u slučaju krađe Svetozara Marovića. Nosite pristojnu političku odgovornost. Ne znam je li vlada ekspertska, ali se nigdje na svijetu nije izabrala vlada koja ima manju podršku u parlamentu od Vaše. Već  sjutra za svaki zakon ćete se morati boriti za većinu. Nećemo vas glasati i želim vam kao predsjedniku vlade uspjeh u radu i da ćete sonositi odluke u interesu građana Crne Gore”, zaključio je Konjević.

CdM

1 KOMENTAR

  1. Iskren da budem jedina dva poslanika koja su ispunila “bonus” su dva provjerena “CRNOGORCA”…Raško Konjević(SuDoPerica-KNAP 18 GODINA!)-NA DVORU MILA ĐUKANOVČA i Andrija Popović .. “EPOHALNIM OTKRIĆEM”..DA JE SEKULA DRLJEVIĆ -BIO “veliki crnogorski patriota”DATI PETROVDANSKI 1941…-prevedeno na čisti maternji crnogorski jezik PAR EXSEANS IZDAJNIČKA DŽUKELA-U RANGU KRSTA ZRNOVA POPOVIĆA ..”KOJU SU-DALEKO BILO I ZLOTVORIMA(!!!) PODRŽAVALE PARTIZANSKE PORODICE-IZ SRED NJEGUŠKOG POLJA-SELA ERAKOVIĆA…POPOVIĆI ĐURO I NAŠLJEDNICI-PRISPJELI DA NOSE PARTIZANSKE OSLOBODILAČKE PUŠKE…MEĐU KOJIMA JE BIO I OTAC POSLANIKA ANDRIJE POPOVVIĆA…VUKO ĐUROV POPOVIĆ-IZ ERAKOVIĆA!!! SELA UZ VELJE I MALE ZLAZE-VRBU I PODLOVĆENSA SELA MAJSTORI…I DRUGI BILI U PRVIM BORBENIM REDOVIMA U NOB-u…NA PROSTORIMA JNAČKIH NJEGUŠA!!!! TEMELJI CRNE GORE-BEZ KOJIH NEBI NI BILO CRNE GORE PETROVIĆA NJEGOŠA!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]