Ko to krade crnogorsku zastavu?

13
Crnogorske zastave nema

Iznad Gurdića, na južnom ulazu u stari grad Kotor na tri jarbola okačene su zasteve Crne Gore, Kotora i UNESCO-a.

Tako je već godinama.

Na žalost naša, nacionalna zastava je na meti odavno već.

Čudno je da to niko nije vidio jer se ipak radi o poslu koji traje bar desetak minuta.

Sajlu treba otkačiti, pa zastavu spustiti i skinuti je.

To, na žalost može da uradi bilo ko i bilo kada.

Zbog toga je potrebno da Direkcija za izgradnju i uređenje prostora obezbijedi da sajla ne može da se otkači jednim potezom.

Potreban je katanac ili neki drugi zaštitni mehanizam kako bi zaštitili nacionalnu zastavu, ali i ostale dvije od onih kojima su ili trn u oku ili suvenir koji besplatno mogu da obezbijede za sebe.

13 KOMENTARI

 1. RTCG,na svoj portal-postavila je dana 21.09.2014 godine u 17:10 ura- vijesti “za zaspati od sreće:”Predstavljena ponuda”:KRUZERI OD IDUĆE GODINE U BARU”?A VI BIJEDNICI VARDATE-na TV KOTOR, PO TUĐOJ IMOVINI-KO IMA PRAVO,A KO NEMA PRAVO DA SVOJU KRVAVO STEČNU IMOVINU-kupljenu od “vlasnika vašije testa”- MOŽE PRODAVATI…KAD OĆE I KOME OĆE! Vi isti,jugopetroljaši,bankari iz Bokeške pokonje banke,pa ovizi iz Zone od sumraka-bivša Zona od industrije i napretka,pa ovizi sa “žitnije polja” obitelji Lipovac i kod staroga parkinga od tovara,kao i svi ostali što ste mitingovali,oćete sada da se (i)spravljate-pred smrt(uljate)?E ma vi gospod bog-koje mu ste se vratili-radi vašije zadnjica,neće uslišiti vašu falsu želju-nakanu?!
  Ostavite se “Jugopetrolja”-jer mnogi sa TV Kotora ste obilato življeli,zahvaljujići ovoj kući,kako je zovete “brend”-ali samo vi i vaše svojtine!

  Danu te ,malo promislite-jerbo ja vidim da ste ni vi “jedini spas”-što će te činjeti sa one dva staklenika: na Lužu i onaj u “park slobode(slobe i slobinih pionira),mišljenja,pljačke,prevare,lagaja,podvijanja,ulagivanja,i stavljanja u svoje špage”?
  A naša lokalna “samouprava” nema ni kruva dati radnicima,jerbo ona dividenda ne prispijeva iz staklenika u šnajderaj-eks Jadran iz Baroka i Rokokuku vam-ako vi pasaju kruzeri za Bar?
  Mada mislim da jedino,brez “brodova i kruzera”- u naš z a l i v može nestati trumbetanja brodova,zagađivanja mora od surgavanja ankora iz đaoljije “kruzera”,nekakvije “pilona”blokiranja putova i ulica,pješačkih prelaza,i svih drugih negativnosti,i time donijeti prosperitet našemu gradu! “Nota bene”-uz prontno angažovanje provjerenih stručnaka iz pokonje “OBNOVE”-iz koje su sve obrijali što je se moglo i što je valjalo-a nije bilo svezano za n e b o! Ali,mora se priznati ovijema iz “OBNOVE” jesu gradili-ali jesu i presađivali iz vrta obnove-u svoje vrtove cvijeća-bankarske računćiće u eksportu?
  I na ultimu-da ve pitam,sigurno ste zaboravli,na onu staru mudru narodnu-masnu i posnu :”Dokle jednome ne mrkne-drugome ne može svanuti”‘ Ali ovoga puta-ako “kruzeri” otidu-radi instalacija-petrolja “Jelene ne Juga petrolja” u Bar-neće Kotoru mrknuti-nego će mu svanuti? A znate li kako?
  Da nije boga i ovije novije inovjeraca,mi bi smo se uvalili u “veliku la me…”-trošak i napravili “zaobilaznicu” oko Kotora i podilaznicu od “krematorijuma-Jugooceanija” pa sve do na Ljutu-do Kenedija?
  Ovako,trošak “zaobilaženja Kotora i podilaženja …”panu će na obraze-ne na narod(bogu fala) “đorđina” što nijesu bil na vlasta, ali su ukopali Kotor prije 25 godina,uz istinu, da je jopet njima pripala “sveta dužnost”-da danas kao vlastodršci u Kotoru budu jopet”đorđini” koji dovršavaju svoja epohalna djela-pred uljanje?!
  Adio vi ga-sa “crnevoga brijega” i “maloga banata” iz kotorskoga regionalnoga špedala?

 2. MOLDAVCI – navijaci Moldavije… i to fini monci. Oni su ukrali nasu zastavu! Samo da bi nama KOTORANCIMA I CRNOGORCIMA naUDili! Pregledajte snimku tekme pa ce te vidjet. Da bi se kamuflirali na polovini tribina je na jednom transparentu pisalo KOTOR. I sledeci put ce je ukrast i ponijet za Titovgrad kad bude igrala Crna Gora,
  Pih… kad nemau 5 ojra za zastavu.

  Pozdrav iz UDruženja Nasipača Zaliva i nemote se sto ljutit na istinu.

 3. Jos samo da nam Skala objasni ko nam je ukrao Jugopetrol,Jugioceaniju,Livnicu,Bokeljku,Rivieru,KAP i ostalo…

  Sto se zastave tice,nije je niko ukrao nego kako neko rece ponio na 13 kanicu jer im gore fali.

  • Bokelju,
   ne treba radio Skala da ti objasni ko je ukrao ,
   Jugopetrol,Jugioceaniju,Livnicu,Bokeljku,Rivieru,KAP i ostalo…
   ja ću ti objasnit,
   Ukrali ili ti ga uništili oni za koje si glasao od devedesetih pa naovamo,
   moj šjor Bokelju,

  • Brao ti ga gvozdene,
   a meni se nije učinjelo nego sam sto posto siguran,
   da u tvoju tintaru nema mozga nego ,
   sirovo gvožđe !

  • Brao ti ga gvozdene,
   a meni se nije učinjelo nego sam sto posto siguran,
   da u tvoju tintaru nema mozga nego ,
   sirovo gvožđe !

 4. …da je bandjera bila simbol drzave-a danas su simbol drzave ladri sa i brez bandiere i ruke na srce..kada poju”nek je vjecna nasa dobit zaradjena na konavle…”?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]