Ko zna kad će nastavak XVI sjednice SO Kotor?

0

 

Ni nakon drugog nastavka, XVI sjednica Skupštine opštine Kotor nije okončana juče.

Poslije višesatnog rada, na zahtjev odbornika DPS-a Željka Avramovića obavljena je ponovna prozivka odbornika u skupštinskoj sali i konstatovano je da sjednica nema potrebnu većinu.

Potom je uslijedio sastanak klubova odbornika na kome je bilo dogovoreno da se rad XVI sjednice nastavi sinoć u 20 sati, ali je sjednica ipak odložena.

Odbornici su usvojili  Izvještaj o radu predsjednika opštine Kotor za prošlu godinu, Odluku o donošenju Detaljnog urbanističkog plana Nerin, sa Izvještajem o Strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu u zahvatu DUP-a.

Prihvaćeni su i prijedlozi  Odluka o upotrebi sredstava stalne budžetske rezerve radi otklanjanja posljedica vanrednih okolnosti-zemljotresa koji je zadesio Opštinu Plav, o izmjeni Odluke o boravišnoj taksi,  i  o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljišta za bespravne objekte.

Nacrt Odluke o izmjeni Odluke o lokalnim, administrativnim taksama, biće na javnoj raspravi 15 dana.

Programi rada opštinskih javnih preduzeća i ustanova čekaju kvorum.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.