Komunalno preduzeće Kotor: Nabavljeno i postaviljeno 55 kontejnera

0
Kotor

Komunalno preduzeće Kotor nabavilo je i postavilo 55 kontejnera, sa ravnim poklopcem i nožnom pedalom, za miješani komunalni otpad kapaciteta 1,1 m3.

Kontejneri su postavljeni na 10-ak lokacija u užem gradskom jezgru (na Benovu, na početku trećeg puta i na donjem putu od supermarketa do otvorenog bazena), a sve u cilju kako bi se počelo sa primjenom Odluke o odvojenog sakupljanja otpada, na „mokru“ i „suvu“ frakciju.

Nožne pedale koje se nalazi na kontejnerima omogućavaju da se bez ručnog podizanja poklopca odloži otpad u njima.

Ukupna vrijednost nabavljenih kontejnera iznosi 18.300 €, a sredstva su obezbjeđena iz budžeta Opštine Kotor.

U narednom periodu ćemo nastojati da obezbijedimo dodatna sredstva kakobismo nabavili još kontejnera ovog tipa, a koje ćemo postaviti u ostalim djelovima kotorske opštine, saopštili su iz Komunalnog Kotor.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]