Kotorani u italijanskom Monfalkoneu

6
Friuli Venecija Đulija

Mirza Krcić

Predstavnici kotorske Turističke organizacije, u saradnji sa Zajednicom Italijana Crne Gore Kotor će, od 12. do 15. juna ove godine boraviti u italijanskom gradu Monfalkone, u regiji Friuli Venecija Đulija gdje će biti prezentovan projekat difuznih hotela.

U delegaciji će biti i predstavnici privatnih izdavaoca smještaja kako bi se na licu mjeta upoznali sa projektom, uz mogućnost njegove realizacije, ne samo u Kotoru već i širom Crne Gore, kazao je za Skala radio Mirza Krcić, direktor lokalne Turističke organizacije.

On je  u najkraćem podsjetio da difuzni hoteli znače jednu recepciju za sve objekte privatnog smještaja.
Zajednička adresa, odnosno recepcija locirana je u starom gradu koja bi obuhvatala  objekte na čitavoj teritoriji opštine.

Ovaj veoma interesantan projekat, koji je zaživio u Italiji bio bi primjenljiv u Kotoru, smatra Krcić.

Na prezentaciji u Monfakoneu biće i predstavnici Ministarstva turizma i održivog razvoja, Ministarstva poljoprivrede a opština Molfakone je opštini Kotor omogućila besplatan štand za četiri dana njihove manifestacije pod nazivom „Dani vina i hrane“.

Na ovom štandu će biti prezentovana crnogorska vina „Vranac“ i „Krstač“ koja je obezbijedio Agrokombinat 13. jul.

Predstavnici Turističke organizacije Kotor će dijeliti propagandni materijal o Kotoru, Boki i Crnoj Gori a očekuje se oko 300 hiljada posjetilaca, kazao je Krcić.

6 KOMENTARI

 1. Ne pokazujte im ono što talijani imaju, dajte im od onoga što je naški , specifično, autentično.
  To jedna recepcija nikad žali Bože jer je prelijepa to ideja, jer s u Kotor niko ni sa kim ne slaže . Svi ljubomorni i zato nam ovako ide,

 2. ne pšokazujte im ono što talijani imaju, dajte im od onoga što je naški , specifično, autentično.
  To jedna recepcija nikad žali Bože jer je prelijepa to ideja, jer s u Kotor niko ni sa kim ne slaže . Svi ljubomorni i zato nam ovak ide,

 3. Pravi izbor slike, da vide ovi nasi panjevi koji nigdje nisu krocili nogom, da je suncobran i tarasa normalna pojava sirom planete.

  • Samo u jednom redu im ne do po trga , ulice itd.Neka nas uče oni što velikim dilovanjem velikim korakom odlaze u svijet i prodaju nam pamet.

   • Identican je slobodan prostor ovdje kao i na nasim trgovima. Jedini problem tarsa je sto su ljudi toliko zavidni na vlasnike kafana da nista ne mogu da vide od slijepila ljubomore. I sve do takvi kao sto si ti postoje, nece biti srece Kotoru

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]