Kotorani uz briškulu čekali rezultate

4
rezultati se čekaju uz briškulu i trešetu

Ispred štaba Socijaldemokrata u Kotoru u očekivanju prvih preliminarnih rezultata izbora.

Kotrani su  po staroj užanci zaigrali briškulu i trešete uz bićerin.

Biće ovo dobra partija, najbolji pobjeđuju, kazali su nam kratko i  nastavili igru.

4 KOMENTARI

  1. Držati desnicu na SRDAŠCE-kad svira državna HIMNA-a ljevaču u TUĐE špage-evo 18 odnosno 27 godina 9 mjeseci i 6 dana…?!! Kada se krenulo -u “krstaški rat”protiv jedine naše DOMOVINE SFRJ-SRCG- sa Peluzice iz kuće pok.Špira Radulovića…na “staru srpsku godinu-1989 godinu u ABlejanje-kontrarevoluciju-za račun kasapina i grobara sa Dedinja…!!!! Avanti DŽEPAROŠI….?! Sretan vam PRAZNIK RADA i USPJEHA 17.listompadoste.prestupničke 2016 godine…! E bo…?

  2. …igraju oni iz tamo one nekad “pučističke skorupan-zaruban partije”LAKEJI SLOBODANA MILOŠEVIĆA (tako im ime NAĐEDE njihov KUM dr Novak Adžić-na portal Analitiku 03/novembra.2013-na temu” SPC kao lažni moralni bastion”-od autora Ranka Đonovića)-NASTANARI iz ustaničke KUĆE BIŽANTA-PREO PUTA STAROG SUDA-koji svoj vijek provode”igrajući se tuđim sudbinama”-rukom desnicom na srdašce kad svira državna himna-a ljevaču u tuđe špakove-osobito u potonji kvarat od vijeka..u KOTORU gradu od starina i obrušenih bedema…takozvani GOLOGUZOVIĆI-danas BEZOBRAZIĆI-NABIGU…punani ka brodovi JUGOOCEANIJE-koju oni isti potopiše potla ABlejanja i kontrarevolucije-i GLE JADA TREFILO IM SE “SLUČAJNO” NA STARU SRPSKU GODINU (PETAK NA SUBOTU)-1989 …ZA “SPAS SRPSTVA i KOSOVA…”?! IZVINJAVAM VI SE..JERBO JA VI NIJESAM IZ KOTORA-NEGO IZ ubavog PRČNJA..IZ ULICE DOMICILNIH LUKOVIĆA I SA OBALE MIGRANATA VISINA IVA…SRETAN VAM PRAZNIK RADA I DOSADAŠNJEG STVARANJA..17.LISTOPADOSTE.prestupničke 2016-NA OLTAR TUĐE IMOVINE…?!!! E bo kako nam zapjeva TANJA ŠETER…”NIKO TAKO STRASTVENO SE NE PREMEĆE I LAŽE-KA ĐETIĆI SA ŠKURDE MALE..”?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]