Kotorska Turistička organizacija na sajmu u Bratislavi

2
sa sajma u Bratislavi

Turistička organizacija Kotor učestvuje na međunarodnom sajmu turizma u Bratislavi “ITF SLOVAKIATOUR”, od 29. januara do 1. februara koji se organizuje 21. put.

Posjetioci sajma imaju priliku da se upoznaju sa bogatom turističkom ponudom 362 izlagača iz 22 zemlje svijeta.

Kotorska Turistička organizacija se predstavila na zajedničkom štandu sa kolegama iz Tivta, Bara, Budve, Ulcinja i Cetinja.

Na štandu su i predstavnici opština Cetinja i Ulcinja, direktor kompanije “Hotels ‘n group“ iz Tivta, koji predstavlja svoje hotele “Primavera Lux” i “Magnoliju” i agencija “Ivanco travel” iz Bratislave, koja ima svoje predstavništvo u Sutomoru.

Kotorani su privukli veliki broj posjetioca, potencijalnih turista i predstavnika turističkih agencija i organizacija, budućih poslovnih partnera.

Posjetioci sajma su bili u prilici da saznaju više o turističkoj ponudi naše opštine i dobiju informacije o smještaju, manifestacijama, gastro ponudi.

Posjetioce sajma je interesovala avio dostupnost Crne Gore iz Slovačke, planinarenje u Crnoj Gori i hotelski kapaciteti na teritoriji naše opštine.

2 KOMENTARI

  1. U sretna bremena..Kotorom su kucki lajali,a karavani prolazili! Danas,nova bremena na koje se morate privikavati,jerbo sada Kotorom promicu karavani kucaka koji laju li laju! Na sebe same!
    I to je demokracija -Europa zdaj? Na zalost,sada su ovdje stanista neke nove race kucaka,kojima jedino pomaze- Kavac zdaj!

  2. EE avizani moji …Nešto fali?! Jovica,sveznajući brojač populacije,naca,rasa ,pasa i mačaka…
    Stari fulfidur…Za pasane manifeste i TO ,zajedno sa Mirzinim jatom…Prezent našijeg naravi ,zlobnijeh…Greota te se vabe Kotoranima…
    Đe su brojili,njihov se broj smanjivao,…te Jovice

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]