Kotorska Turistička organizacija predstavila program novogodišnjih svečanosti u Mariboru

0
sa predstavljanja u Mariboru

U organizaciji prestižne slovenačke turističke agencije Relax i NTO CG, u Mariboru je u subotu 5. decembra održana konferencija za novinare, na kojoj su predstavljeni potencijali Crne Gore, sa posebnim osvrtom na zimsku turističku sezonu.

Delegaciju, koju su činili predstavnici TO Kotor, Bar, Budva, predstavnici hotelijera sa primorja i sjevera CG, turistickih agencija, Montenegro Airlines-a, predvodila je Željka Radak Kukavičić, direktorka NTO.

Ponudu Kotora predstavila je Emilija Radulović sa posebnim osvrtom na tri segmenta novogodišnje ponude: novogodisnji koncertni doček, program “Od Božića do Božića” i Dječija Nova godina.

Na presu koji je trajao dva sata prezentiran je nagrađivani film o Kotoru “Kotor for all Seasons” režisera Dušana Vulekovića, koji je i autor novogodišnjeg promo spota.

Agencija “Relax” je tim povodom štampala i specijalni katalog sa promotivnim cijenama, koje se za sedmodnevni aranžman (uključujući i avio prevoz) kreću već od 200 eura, sa ciljem da se na pravi način prezentira slovenačkom tržištu Crna Gora zimi uz sve ponude i događaje.

Ovo je četvrto po redu predstavljanje novogodišnjeg programa, a drugo u region (Kotor, Podgorica, Beograd, Maribor), dok se promotivni novogodišnji video spot vrti na svim domaćim televizijama, kao i na regionalnom MTV kanalu.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]