Kotorska Turistička organizacija tradicionalno zapažena na Sajmu u Novom Sadu

0

sa kotorskog štanda

Dragana Samardžić

Dragana Samardžić

Turistička organizacija Kotor imala je, sada već po tradiciji, zapažen nastup na 46. Međunarodnom sajmu turizma LORIST koji se od 3. do 6. oktobra održao u Novom Sadu.

Kotorska Turistička organizacija se predstavila zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama Herceg Novog, Tivta, Budve i Bara, na štandu veličine 64 kvadrata, kazala je za Skala radio Dragana Samardžić, saradnik za promociju i propaganuu TO Kotor.

Na zajedničkom crnogorskom štandu bili su i predstavnici turističke privrede (Hotelska grupa Budvanska rivijera, HTP Primorje, HTP Mimoza, HTP Fjord i dr), a podršku je pružila i Nacionalna turistička organizacija, posebno u kontaktima sa turističkim agencijama i medijima sa kojima imaju saradnju.

Na sajmu je bilo oko 150 izlagača, a Sajam je posjetilo blizu 30 hiljada ljudi, kazala je Samardžićeva.

Turistička organizacija Kotor posjetiocima sajma ponudila set različitog promotivnog materijala, kao što su katalozi smještaja, gastro katalozi, opšta brošura o Kotoru, mape, CD prezentacija Kotora i dr., ali je svakako najveću pažnju privukao promotivni film “Kotor za sva doba”.

Posjetioce su najviše zanimale cijene za narednu sezonu i program kulturnih manifestacija.

Samardžićeva je kazala da je na štandu TO Kotor bila i ponuda turističkih organizacija sa sjevera (Plužine, Mojkovac, Bijelo Polje, Pljevlja).

Sajam je nudio i brojna prateća dešavanja i brojne radionice koje prate najnovije trendove u turizmu.

interesovanje medija za našu ponudu

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]