Kotorski Crveni krst uspješno sproveo akciju “Solidarnost na djelu”

0
Crveni krst Kotor

Ilko Marović

audio: Ilko Marović

Crveni krst Crne Gore je u saradnji sa kompanijama Voli, Aroma i Idea organizovao akcije “Solidarnost na djelu”, odnosno “VAŠE  MALO, NEKOME PUNO“ gdje se prikupljala hrana i sredstava za higijenu za socijalno ugrožene porodice u Crnoj Gori.

Akcija je realizovana 12. novembra u kompanijama Voli ( Radanovići ) i Aroma (Kotor), zatim u Ideinim samoposlugama, 19. novembra u Kotoru i 20. novembra u Risnu, od 9 do 21 sat.

U akcijama su učestvovala 52 volontera, učenici osnovnih škola iz Kotora, Dobrote, Risna i Radanovića.

Uložili su puno truda da bi motivisali građane.

Sa osmjehom na licu djelili su flajere i pozivali kupce da svojim donacijama pomognu da akcija uspije.

Zbog toga im, kazali su iz kotorskog Crvenog krsta duguju veliku zahvalnost.

“Zadovoljni smo rezultatima akcije, a sakupljena roba će se djeliti na osnovu spiskova socijalno najugroženijih porodica u opštini“, kazao je za Skala radio Ilko Marović, sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Kotor.

On je zahvalio i nastavnicima koji su obilazili volontere, osoblju svih marketa, a posebno građanima koji su bili nesebični u pomoći najugroženijim.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].