Kotorski DPS predao listu „Za Kotor! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović“

16

 

Demokratska partija socijalista Kotor predala je danas Opštinskoj izbornoj komisiji odborničku listu „Za Kotor! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović“, sa 2000 potpisa podrške građana, za predstojeće lokalne izbore koji će biti održani 30. avgusta.

Nosilac liste je aktuelni predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović, a na listi je još 32 kandidata za odbornike u Skupštini Opštine Kotor.

Nosilac liste „Za Kotor! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović“ Željko Aprcović je, nakon predaje liste, kazao da broj potpisa podrške DPS-u jasno govori na koji način su se Kotorani odnijeli prema već početoj predizbornoj kampanji Demokratske partije socijalista.

„Želim da istaknem da će ova kampanja biti jako izazovna, sa aspekta da svi politički akteri koji budu učestvovali u njoj treba da se prilagode jednom novom trenutku i novom izazovu, zvanom epidemija COVID-19. To će nam dati mogućnost da naše programske zadatke i programske ciljeve saopštimo građanima u neposrednom kontaktu, bez velikih tribina i velikih okupljanja“, kazao je Aprcović i naglasio da je lista „Za Kotor! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović“ inovirana u obimu od 80 odsto u odnosu na raniji sastav.

„Lista kandidata za članove Skupštine Opštine Kotor DPS-a predstavlja lijepi balans između iskustva i mladosti, sa željom da pokažemo i prikažemo našim sugrađanima mlade, inventivne, energične, pametne ljude, koji će sjutra voditi naš grad. Želio bih da istaknem da ono što jesu izazovi trenutka u kojem živimo, jeste odgovor DPS-a da u prvom redu vodimo računa o zdravlju i životu svih građana Crne Gore, a onda da donosimo planove za oporavak, kako ekonomski, tako i socijalni. DPS u Kotoru je ponudila najbolji program, jer Kotor ne treba da vode oni koji ne priznaju državu Crnu Goru, ne treba da ga vode oni koji ne žele da komuniciraju sa Vladom Crne Gore. Siguran sam da će naši sugrađani prepoznati kvalitet programa DPS, kako na lokalnom nivou, tako i na državnom nivou i da će dominantno dati podršku DPS da u narednom periodu odlučno i hrabro vodi našu državu Crnu Goru ka evropskim integracijama“, zaključio je Aprcović.

 Odbornička lista „Za Kotor! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović:

 1. Željko Aprcović
 2. Prof. dr Tatjana Stanovčić
 3. Željko Avramović
 4. Vuk Banićević
 5. Ilija Mlinarević
 6. dr Davor Kumburović
 7. mr Nađa Radulović
 8. dipl. ing. Zoran Mrdak
 9. dipl.ing. Špiro Čučković
 10. Danilo Adžić
 11. Dejan Ognjanović
 12. mr Snežana Stevović Janković
 13. dr Mladen Donković
 14. Doctent Dr Nikola Konjević
 15. Damir Drašković
 16. Milica Ljutić
 17. dipl.prav. Vladan Pejović
 18. Vasilije Jakšić
 19. Biserka Milić
 20. dipl.prav. Marijana Nikolić
 21. Blažo Kustudić
 22. Eduard Kovačić
 23. Dr Jelena Stjepčević
 24. mr Ivana Krivokapić Mišković
 25. mr Tamara Samardžić
 26. Boris Kustudić
 27. Marsela Mirošević
 28. Neđeljko Matković
 29. mr Andrea Todorović
 30. Krešimir Petrović
 31. Ana Kašćelan
 32. dipl.ing. Milan Matković
 33. Christiana Rita Presuto

16 KOMENTARI

 1. …..DILJEM CRNE GORE “SVUD SU LISTE ODBORNIČKE-ISTIH NASLOVA-NA RAZLIČITIM LOKACIJMA…POPUT NAŠE KOTORSKE:…”ODBORNIČKA LISTA…” ZA KOTOR”! Za Crnu Goru DPS- Milo ĐukaNović,,,”…! SJEĆANJA BUDE-PO KOJA SUZA IZ OKA KANE-STRAH KAO “VISOKI NAPON”-KROZ MOŽDANE STRUJI-NEMILICE UDARA..I “STRAH U KOSTI UGONI”-DA NAM SE -JOPET NE DOGODI-DESI “PROŠLOST”….”I POSLSIJE TRITA…POTOP-KOIJI TRAJE I TRJAĆE DK SE NE PROMIJENE NEKOLIKE GENERACIJE-GARANCIJA DA NIKO NIJE NEZAMJENJIV-NAPROTI..”NASUŠNA POTREBA-ČESTE PROMJENE-ZA BOLJE SJUTRA” NAŠIH NARODA I NARODNOSTI-KOJI SU U PROŠLOSTI”PO PRAVILU”-STRADALI ZBOG SVOG UROĐENOG KUKAVIČLUKA-I BJEŽANJA OD ISTINE..”NEMA NEZAMJENJIVIH-NAPROTIV”…!!!!

  UZ MOLITVU BOŽIJU “POMOZI SE TI -PA ĆU TE I JA POMOĆI”?!

 2. Jeli ovo Aki preselio kabinet u skupštinske klupe ?Samo je ostavio Simonu,ona mu je desna ruka,kao i onomea pasanome prije njega !

  • Nemoj tako za Simuuuu! Nada je tek i proslog i ovog obradila, dje se one izgube, KOMITA Banicevic ce ih trazit!

 3. Željko samo dostojanstveno.
  Raduje me dr Donković na listi .
  Bravo.
  Bogu fala da nema onih koji nikad istinski nisu ni bili za DPS nego samo za svoju g…..u

 4. jeli ovo avancao onaj crvendac iz Oravca,sa osmog mjesta na pasanim izborima dospio do treceg..Masala,ma je zakasnio jer za boto tri godine mora pasat u pensiju,nece izdurat mandat.Tu mu je desna ruka onaj bivsi potestat dr.mr, ma se nezna od cega,to nije odgonetnuo ni pokojni Dender.Oni su dvojac za jutarnji piculin,samo da se na zabune kome ce pripasti mjesto potestata u novom parlamentu.

  • Ha evo i reakcije barbuna i gavice!
   Bolja je obotnica na vlasti , slijedi
   tranzicija na mlađane snage !
   Pokonji avokato je uvjek bio na društvenim marginama !

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je skala@t-com.me.