Kotorski DPS predložio Đukanovića za predsjednika partije a Markovića za zamjenika

7

Na večeras održanoj sjednici Opštinskog odbora DPS Kotor, kojom je predsjedavala predsjednica Tatjana Stanovčić, pružena je jednoglasna podrška za izbor Mila Đukanovića za Predsjednika Demokratske partije socijalista Crne Gore na predstojećem VIII Kongresu.

Članovi i simpatizeri naše Partije u Kotoru su na sjednicama mjesnih obora koji su održani tokom septembra mjeseca pozdravili kontinuirane napore aktuelnih lidera Demokratske partije socijalista i Vlade Crne Gore na unapređenju ekonomskog i socio-društvenog života svih građana Crne Gore.

Na svim sastancima je ocjenjeno da je Predsjednik Đukanović sa svojim najbližim saradnicima u proteklom periodu uspješno predvodio ključne reforme crnogorskog društva, a da je Demokratska partija socijalista već dugi niz godina prepoznata kao lider na ukupnoj društveno-političkoj sceni Crne Gore.

Opštinski odbor je prilikom predlaganja kandidata za zamjenika Predsjednika Partije pružio nedvosmislenu i jednoglasnu podršku aktuelnom zamjeniku, Dušku Markoviću.

Na sjednici su takođe razmatrana i aktuelna dešavanja na lokalnoj sceni uz zaključak da nova lokalna samouprava predvođena Demokratskom partijom socijalista pokazuje ozbijan stepen zrelosti i odgovornosti u odnosu na ono što su ključne potrebe građana Kotora.

U susret predstojećem Kongresu, mjesni odbori su predložili veliki broj kandidata za članove novog saziva Glavnog odbora koji će svojim ličnim i profesionalnim referencama nesumnjivo značajno doprinjeti unapređenju kvaliteta rada ovog značajnog organa naše Partije.  Opštinski odbor je takođe odabrao 10 predstavnika koji će učestvivati u radu VIII Kongresa Demokratske partije socijalista koji će se održati u Podgorici 30. novembra tekuće godine, kaže se u saopštenju Opštinskog odbora DPS-a Kotor dostavljenog Skala radiju.

7 KOMENTARI

  1. Tebe za savjetnika Ćatoviću.Kad ti treba iz ličnih razloga onda si s njima a malo za kritičjku riječ ovako od šponde.

    • Vidi uspavani, kada mi je nešto lično trebalo išao sam na vapore da zaradim novac za svoje potrebe. Politikanti mi nisu ništa dali niti sam ja nešto tražio od njih.

      • Bravo Ćatoviću! Pošto si za sebe zaradio dovoljno (zasliuženo) onda ostavi nama da se bavimo komentarima, a ti troši te pare da se ne usmrde.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]