Kotorski DPS traži odlaganje za danas zakazane sjednice SO Kotor

0
opštinski odbor DPS Kotor

Demokratska partija socijalista Kotor i njen klub odbornika uputili su pismo predsjednici SO Kotor Dragici Perović,  povodom na brzinu sazvane VIII sjednice lokalnog parlamenta sa zahtjevom za odlaganje sjednice.

U pismu se navodi da su sa velikim iznenađenjem sinoć dobili obavještenje da se VIII sjednica SO Kotor planira održati danasu 17 časova, ni nepuna 24 sata prije planiranog održavanja.

“Morate se složit da je to zaista začuđujuće. Očekivali smo da ćemo biti konsultovani o terminu nastavka pa da tada iskažemo naš stav. Demokratska partija socijalista Kotor, kao ozbiljna partija ima sve organe partije koji planiraju blagovremeno svoje aktivnosti. Za danas je zakazana sjednica Izvršnog odbora u 18 časova, a nakon nje i sjednica Opštinskog odbora. Zbog toga tražimo odlaganje VIII sjednice za neki drugi termin koji bi usaglasili na kolegijumu predsjednice. To je uobičajna praksa u našem parlamentu i ne bi bilo dobro da mijenjamo tu praksu. Takođe Vas podsjećamo da su i predhodne sjednice odlagane na zahtjev klubova odbornika a neka zasjedanja i na pojedinačne zahtjeve odbornika. Nadamo se da će te prihvatit naš zahtjev i sjutra tokom dana utvrditi neki drugi termin”, stoji u pismu Kluba Odbornika DPS-a Kotor, koje potpisuje sekretar Izvršnog odbora DPS-a i zamjenik predsjednika kluba odbornika Željko Avramović.

* * *

Uvažavajući zahtjev odborničkog kluba DPS-a odlaže se za danas u 17 sati zakazana VIII sjednica Skupštine Opštine, navodi se u saopštenju koje je dobila naša redakcija, a koje potpisuje Dragica Perović, predsjdenica kotorske opštinske skupštine.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].