Kotorski festival pozorišta za djecu – utorak

0
predstava "Moj Pinokio"

Na programu ovogodišnjeg 20. Kotorskog festivala pozorišta za djecu u utorak 3. jula u sali Centra za kulturu je predstava “Moj Pinokio” francuskog pozorišta iz Pariza.

Početak je u 20 sati.

predstava "Vitez Laslo"

Na Škaljarskoj pjaci sa početkom u 21 sat i 30 minuta igra predstava “Vitez Laslo” pozorišta “Pali Janoš” iz Budimpešte.

U okviru pratećeg programa dječijeg festivala, NVO “Zračak nade” iz Pljevalja će se predstaviti u 19 sati na Trgu od oružja.

Folklorni ansambl “Art Montegero” iz Kotora u 20 sati priređuje koncert “Crnogorska postava” na Trgu od oružja.

“Ršumdan u Kotoru” poetsko veče Ljubivoja Ršumovića i predstavljanje izdavačke kuće “Laguna” biće na Pjaci od kina u 20 sati i 30 minuta.

Dječiji savez iz Tivta će se svojim programom pod nazivom “Sunce drugarstva” predstaviti na Trgu od oružja u 21 sat i 30 minuta.

Predstava “Novela od ljubavi” škole glume iz Kotora igra u 22 sata u atrijumu Kulturnog centra.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].