Kotorski SD poručio Demokratama da se bave gradom, a ne političkim vrijeđanjem

5
SD Kotor

U 147 dana otkad su demokrate počele da slave svoju veliku pobjedu u Kotoru,  po sopstvenom priznanju rade tek 12 dana.

Eto, samo smo to i htjeli da im kažemo.

To nije politički odgovorno prema Kotoru i njegovim građanima i  izaziva sumnju u njihovu spremnost  i sposobnost da vode grad, poručio je Demokratama Kotora u novom u saopštenju za javnost OO Socijaldemokrata Kotor.

I taj 12-ti dan posvećuju Socijaldemokratama pokazujući brigu o nama i našem snalaženju u opoziciji.

Valjda ste sa svojim koalicionim partnerima osvojili vlast da se bavite gradom i njegovim problemima, a ne Socijaldemokratama i opozicijom.

Morate priznati da je teško procijeniti kakva smo mi opozicija dok vi ne počnete nešto da radite.

Kada počnete da radite, podržavaćemo vas u svemu što uradite dobro i ispravno a nećemo tamo gdje budete griješili.

Takva ćemo biti opozicija.

A kakva ćete vi biti vlast čekamo da vidimo.

Početak vam ne obećava mnogo, posebno što u vašem saopštenju pored uvreda postoje još samo obećanja i izgovori.

Da ste majstori za političko vrijeđanje  uvjerili smo se bezbroj puta do sada kroz vaše opoziciono djelovanje i u tome se sa vama nećemo takmičiti.

Ne interesujete nas ni vi niti bilo koja druga politička partija, interesuje nas funkcionisanje vlasti u Kotoru.

Čekamo da kao vlast  počnite se radom, stoji u saopštenju kotorskih Socijaldemokrata.

5 KOMENTARI

  1. E svoja, jesi svoja kad si tako pametna. SD nijesu shvatili da su izgubili u Nikšiću kad preuzmu funkcije a vi počnete da im puvate pod rep, Adio vi stručnjaci.

    • Milo kućo-mi nećemo “pugati…”-ma ti oćeš ka što im činiš evo više od 28 godina-od kad si ti Milo počeo da im pugaš pod repicu-još dok su “BRATOVŠTINU NAPRALJALI” u Bižantovu kuću u Staru Varoš-preo puta “Staroga suda”…pred samano vaše ABlejnaje kontrarvoluciju-na vašu tader “staru srsku godinu-1989 u ranu zoru..dragi BIŽANTI-ći…prevođeni “Ivicom i Maricom”-ki bekice na pojilo…!!!! Adio vi LAKEJI kasapina i grobara sa Dedinja-do jedne ure-kad ve vaše uzvišene gu..pobrkaše sa drugom Momirom,Milom,Svetom,Zoranom,Pavlom i ostalim svecima jednog vašeg-negda jedinstvenog “ki rogovi vam pod repicom”-od srca srcu od DPS-a”…kako ve prezenta na Portal Analitiku-poznati povijesničar NDD MONTENEGRO šjor dotur Novak Adžić-dana 3.studenog.2013 godine-na temu ” SPC KAO LAŽNI MORALNI BASTION”-od autora protomajstora LSCG…šjor Ranka Đonovića…e bo!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]