Kotorski spasioci sinoć spasili još jedan ljudski život

6
kotorski spasioci izvlače povrijeđene

Maksim Mandić

Sinoćnja oluja praćena kišom najvjerovatnije je uzrok saobraćajne nesreće koja se sinoć oko 20 sati dogodila na putu Kotor – Njeguši, tačnije na desetoj serpentini, kada je vozilo marke “Polo” skrenulo s puta.

U vozilu su bile četiri osobe.

Radi se o ruskim državljanima, kazao je za Skala radio Maksim Mandić, komandir kotorske Službe zaštite i spašavanja.

Naime, u 19 sati i 54 minuta, Služba zaštite je dobila dojavu od kotorske Ispostave policije da je vozilo na putu prema Njegušima između devete i desete krivine sletjelo s puta.

Zbog pretpostavke o ozbiljnosti ove nesreće upućena sa tri vatrogasna vozila sa osam vatrogasaca koji su na licu mjesta zatekli vozilo sa četiri putnika izvan ceste, od kojih je jedna putnica, mlađa ženska osoba, bila u teškom stanju.

Kotorski spacioci su odmah izvršili imobilizaciju tijela i izvukli putnicu na put i predali je osoblju Hitne medicinske pomoći na dalju obradu.

“Ostali putnici su izvučeni iz vozila bez vidljivih povreda. Oni su takođe predati Hitnoj medicinskoj pomoći”, ispričao je Mandić.

Po njegovom mišljenju, najvjerovatnije zbog klizavog kolovoza nakon kiše koja je padala, došlo je do slijetanja vozila van puta.

6 KOMENTARI

  1. Добрый, день! Мы были рядом с вами, ехали за вами. Ваша авария произошла у нас на глазах!

  2. Добрый вечер ,я пострадавшая этой аварии !Люди ,которые были свидетелями -откликнитесь пожалуйста,очень нужна ваша помощь !
    СПАСИБО огромное спасателям и полицейский за доставленную помощь !🙏

    • Маргарита, добрый вечер! Ваша авария произошла у мас на глазх, мы ехали за вами.

  3. Vi ste ponos grada Kotora !!! Uvijek ste tu spremni i hrabro idete na svaku intervenciju ! Brzi spretni spremni strucni svi ste naši HEROJI !!! BRAVO ZA SLUZBU ZASTITE I SPASAVANJA !!!

  4. Svaka vam čast po hiljadu puta.
    Nema para kojima se ovo može platiti. Znam da je ovo posao naših vatrogasaca li to ne može svako. Hrabrost i srčanost su vaše najveće osobine dragi naši pompijeri.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].