Kotorski Studentski dom u sezoni zarađuje za jesen i zimu

0
Studentski dom u Kotoru

Branko Ivardić

Za šezdeset učenika koji su 13. juna napustili Dom učenika i studenata “Spasić-Mašera“ u Kotoru završena je školska godina.

Takođe su završena i predavanja na fakultetima i dio studenata kojima je ispitni rok u toku su još u Domu do 1. jula.

Ovaj Dom ukupno broji 260 stanara i još toliko abonenata, podsjetio je za Skala radio Branko Ivardić, direktor Doma učenika i studenata u Kotoru.

U toku su pripreme u susret ovogodišnjoj turističkoj sezoni, kada se Dom izdaje za goste.

Počelo je krečenje prostorija, majstori provjeravaju ispravnost aparata i uređaja u Domu, a počelo je i uređenje dvorišta.

Prvi gosti tradicionalno su učesnici Festivala pozorišta za djecu koji stiži prvih dana jula.

Gosti su većinom iz Srbije, budući da Dom sa dvije tamošnje agencije godinama sarađuje, ali su tokom ljetnih mjeseci gosti iz čitavog svijeta.

“Radimo na bazi polupansiona a cijene se ne mijenjaju već tri godine jer je tržište veoma zasićeno, velika je ponuda i ne želimo da povećanjem cijena  stvaramo rizik“, kazao je Ivardić.

Menadžment Doma ne očekuje ništa spektakularno za ovu sezonu, ali je u principu svaka za nijansu bolja.

Noćenje sa doručkom u Domu učenika i studenata preko ljeta je 12 eura, smještaj u sobama sa etažnim kupatilom na bazi polupansiona je 14 eura, a apartmani koštaju 18 eura.

“Sređivanje Doma i njegovo osvježenje prije ljeta ujedno su i veliko spremanje Doma za prijem učenika i studenata u septembru. Na taj način spremno dočekujemo novu školsku godinu za studente i učenike, što je i naša osnovna djelatnost”, poručio je Ivardić.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].