Kotorski Vodovod dobio međunarodni sertifikat ISO 9001

3
Iso 9001

DOO “Vodovod i kanalizacija Kotor” se pridružilo uspješnim kompanijama kao dobitnik sertifikata MEST EN ISO 9001:2016 Sistem menadžmenta kvalitetom i HACCP-Codex Alimentarius CAC/RCP 1-1969, Rev.4-200.

ISO 9001 je međunarodni standard koji sadrži zahtjeve za sistem upravljanja kvalitetom u poslovnoj organizaciji koja ona mora ispuniti da bi uskladila svoje poslovanje sa međunarodno priznatim normama.

Sistem kvaliteta je upravljački sistem kojim se dovodi do ostvarenja postavljenih ciljeva u pogledu kvaliteta poslovanja i pružanja usluga.

Ovim standardom se postiže:

–          Poboljšanje poslovne sposobnosti i produktivnosti,

–          Usmjerenost na usmjerivanje poslovnih ciljeva i očekivanje klijenata,

–          Postizanje i održavanje stabilnog nivoa kvaliteta proizvoda,

–          Povećanje zadovoljstva klijenata,

–          Pružanje uvjerenja da je željeni nivo kvaliteta postignut i da se održava.

ISO 9001 standard koji se primjenjuje u DOO “Vodovod i kanalizacija Kotor” je dokaz da je kompanija sposobna da proizvede kvalitetan proizvod i pruži kvalitetnu uslugu.

Obezbjeđenje ovog dokaza predstavlja prvorazredni cilj za svaku kompaniju koja drži do svog imidža.

3 KOMENTARI

  1. Bruka i sramota moj ISO voda slana pa je nema pa se rastura pa je skupaaaa u vrazju mater. E moj ISO lako je tebi davat sertifikate uzalud kad mi znamo kako je. Dotrajala mreza. ne rade u vodovod nista samo idu i citavaju vodomjere koliko puta oslani i neisprava za pice a evo ti sad ISA ….. lele i kuku nama !!!

  2. OVAJ ĆERTIFIKAT-JE NA NIVOU 80% GUBITAKA VODE NA MREŽI OD VERIGA DO VERIGA-DO LASTVE GRBALJSKE I SOLILA…? A ZAMILSITE KOJI BI MU BIO ĆERTIFIKS…DA NEMA OVOLIKE GUBITKE-“NA ZAPOŠLJENOJ RADNOJ SNAZI” ?! DAKO IH ,konačno,(NE)ZAKUČI”-OVA POPLAVA U OPŠTINU KOTORSKU-POTLA IZBORA…?”Nikad nije kasno”-zato ,obavezno,gledajte “Prvu TV-cnogorsku”…E bo?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].