Kotorsko Auto moto društvo “Blažo Smiljanić” uvodi rent a car službu

0
AMD "Blažo Smiljanić" Kotor

Tripo Bukilica

Tripo Bukilica

Auto moto društvo “Blažo Smiljanić” iz Kotora, koje od nedavno radi u moderno opremljenom prostoru od 800 kvadrata, proširilo je svoju ponudu i oformilo rent a car službu.

Za ove potrebe kupljeno je šest vozila, starih najviše godinu.

Rent a car počinje sa radom za petnaest dana, kazao je Skala radiju Tripo Buklica, direktor AMD „Blažo Smiljanić“.

Ovo Društvo počelo je sa izdavanjem poslovnih i kancelarijskih prostora koji se nalaze na spratu i već su izdata 4 prostora.

Buklica takođe podsjeća zainteresovane za međunarodne vozačke dozvole i dozvole za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu, da ova dokumenta obezbijede na vrijeme, jer su česte gužve pred Božićne i Novogodišnje praznike.

Auto škola radi punim kapacitetom i sasvim je zadovoljavajući broj kandidata, kazao je Bukilica.

On je podsjetio da je naredno polaganje voizačkog ispita 28. novembra, a za sve zaintresovane buduće kandidate, naredne godine AMD će obezbijediti novo vozilo za auto školu sa automatskim mjenjačem.

Redovno radi služba informacija i pomoći na putevima i za bilo kakvu pomoć na putevima u kotorskoj opštini građani se mogu javiti na broj telefona 032/325-012, podsjetio je Bukilica.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].