Kotorsko Kino “Boka”: Akcija “Niko” (Nobody)

0

Kotorsko Kino “Boka” u starom gradu nastavlja sa prikazivanjem novih filmskih naslova.

U ponedjeljak, 10. i utorak 11. maja prikazuje se akcija “Niko” (Nobody).

Glavne uloge: Bob Odenkirk, Connie Nielsen i Christopher Lloyd.

Projekcije su u ponedjeljak u 19, a u utorak od 20 sati.

Cijena karte je 3 eura.

Dobitnik nagrade “Emi” Bob Odenkirk (ostali filmovi: The Post, Nebraska) glumi Hača Mansela, potcjenjenog i zanemarenog oca i supruga, koji prima ponižavajuće udarce u bradu i nikada ne uzvraća. Niko. Ponekad je čovjek kojeg ne primjećuješ najopasniji od svih.

Kada jedne noći dva lopova uđu u njegovu kuću u predgrađu, Hač odbija da brani sebe ili porodicu, u nadi da će spriječiti ozbiljno nasilje. Njegov sin tinejdžer Blejk, razočaran je u njega, a supruga Beka izgleda da se samo povlači još dalje.

Posljedice incidenta podudaraju se sa Hačijevim dugo tinjajućim bijesom, pokrećući uspavane instinkte i šaljući ga na brutalni put koji će otkriti mračne tajne i smrtonosne vještine. U najezdi pesnica, pucnjave i škripućih guma, Hač mora da spasi svoju porodicu od opasnog protivnika i bude siguran da ga više nikada niko neće potcjeniti kao da je niko.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]