Koza nekoliko dana čekala da je neko primijeti i spasi

2
koza bespomoćno čeka

Na platformi ispod rezervoara za napajanje vodom kotorskog naselja Sveta vrača nekoliko dana već bespomoćno pokušava da se izbavi koza.

Ona je, po riječima našeg mladog sugrađanina Luke Peraša tu više od sedam dana bez vode i hrane.

Sa fotografija se vidi da koza ne može ni gore ni dolje i da je, vjerovatno, pala na platformu koja se nalazi ispod poklopca rezervoara.

Luka je pozvao Skala radio i zamolio da nešto preduzmemo kako bi se koza spasila i izbavila.

Skala je pozvala direktora kotorskog preduzeća Vodovod i kanalizacija Safeta Lukovića koji je obećao da će brzo reagovati i da će nam poslati povratnu informaciju što je učinjeno u akciji spašavanja koze.

U međuvremenu je Luković uspostavio kontakt sa komandirok kotorske Službe zaštite i spašavanja Maksimom Mandićem, čija će ekipa, zajedno sa predstavnikom kotorskog Vodovoda i kanalizacije izaći na lice mjesta i spasiti kozu daljih muka.

Zanimljivo je da niko iz obližnjih kuća nije čuo meket koze i da niko do sada nije prijavio ovaj slučaj.

Zahvaljujemo se Luki koji je obavijestio Skalu i poslao fotografije koje objavljujemo.

2 KOMENTARI

  1. A ima li ta nesrećna koza vlasnika, gazdu? Bolje da nema. Sedmicu dana gazda nije primijetio da mu fali jedna koza! Ni riječi đe je koza smještena nakon spasa? Ko će se o njoj brinuti?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].