Krivokapić naredio da se svi ambasadori vrate u Crnu Goru do 18. januara

4
Zdravko Krivokapić

Premijer Zdravko Krivokapić tražio je da  se svi ambasadori Crne Gore do 18. januara vrate u zemlju, kako bi sa njima obavio konsultacije a nakon toga odlučio kome će biti nastavljen mandat, a koga će opozvati, saznaje CdM.

Prema informacijama CdM-a, neki od ambasadora koji su se već vratili u Crnu Goru zbog praznika, a sa njima konsultacije obavljaju ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović i potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

Izvor CdM- a tvrdi da tim razgovorima premijer nije htio da prisustvuje dok svi ne budu na okupu.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović saopštio je danas da neće donijeti ukaz o opozivu sedam ambasadora jer smatra da se nijesu stekli uslovi za njegovo donošenje, i zatražio od Vlade dodatna objašnjenja.

M.Dušević, CdM

4 KOMENTARI

  1. Ambasadori su kao Sedam Sekretara SKOJa , ponos i dika CG !
    Vidiš Jordane da ne može kontra CG?
    Zato ne ćeraj više vuka manitoga ,
    prikloni se Krilašima , previsoko se leti, vrijeme je da bjelaši aterirau !

    • ..BUDI STRPLJIV..!!! JAVI SE PO JOVAN DANU…DA ISPTATIŠ MILO.. RADA-PRVIJENCA-U SPENZIJU-POSLJE 32.GODINE-SVEGA ŠTO ZA NEBESA NE BIJAŠE SVEZANO..ŠPULJAVANJA-TUĐEGA…OD KOJEGA TUGA BIJE-NAŠLJEDNICI ŽIVOTIMA PLAĆAĆE “TUĐE MILO”-PUSTO BILO I OSTALO? SVEGA ONOGA ŠTO ZA NEBO NIJE BILO SVEZANO!!!… DUBROVAČKO SE-OD SRĐA I BOSANKE I DO PREVLAKE VAZDA ZVALO!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]