Krivokapić o dešavanjima u Tuzima: Obična politička predstava

0
Zdravko Krivokapić

Premijer Zdravko Krivokapić je obraćajući se javnosti saopštio je da je odlučio da ne ide danas u Tuzi ne zbog toga što ne poštuje građane te Opštine, već zbog toga što se, kako tvrdi, radi o običnoj političkoj predstavi.

“Ova Vlada neće dozvoliti nikome da sprovodi hajdučiju, jer niko ne može biti jači od države”, poručio je Krivokapić.

Prema njegovim riječima ono što se dešava danas u Tuzima ne služi na čast nikome.

“Nove epidemiološke mjere imaju za cilj da zaštite građane Tuzi, jer pokazujemo da nam je zdravlje građana iznad svega”, poručio je Krivokapić.

On ističe da institucije države moraju da funkcionišu na teritoriji čitave države poštujući Ustav i zakone Crne Gore.

Krivokapić je ocijeno da je indikativno to što je predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj želio da taj zdravstveni problem prevede u politički.

“Ako bi građani Podgorice posjetili ugostiteljske objekte u Tuzima i Danilovgradu, onda bi podgorička Bolnica bila prepuna građana te dvije opštine. Da se to ne bi desilo mi smo se odlučili za ove mjere, koje nijesu niti ekonomske, niti političke već isključivo zdravstvene”, zaključio je on.

Đeljošaj i građani Tuzi blokirali bulevar prema Podgorici: Čekamo Krivokapića i Abazovića

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]