Krivokapić – Pecuto: Mješovita komisija garant da će sve dogovoreno i potpisano biti ispunjeno

0

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić, na svom Twitter nalogu saopštio je, da se danas susreo sa apostolskim nuncijem, Nadbiskupom Luiđijem Pecutom i Nadbiskupom barskim Rokom Đonlešajem.

Na sastanku je bilo riječi o formiranju Mješovite komisije, koja će raditi na implementaciji Temeljnog ugovora, potpisanog između Svete Stolice i Crne Gore.  Sastanku je prisustvovao i ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimir Leposavić.

“Imao sam čast da se danas sretnem sa apostolskim nuncijem u Crnoj Gori sa sjedištem u Sarajevu nadbiskupom Luiđijem Pecutom i Nadbiskupom barskim monsinjorom Rokom Đonlešajem. Na sastanku kome je prisustvovao i ministar pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimir Leposavić dogovorili smo da Vlada i Sveta Stolica formiraju novu Mješovitu komisiju koja će zaista raditi na implementaciji Temeljnog ugovora, koji je potpisan između CG i Vatikana. Želimo da novoformirana Komisija bude garant da će sve što dogovorimo i potpišemo biti ispunjeno”, poručio je Krivokapić na Twitter-u.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]