NVO Crnogorski obraz: Krivokapić zalud prijeti praznom puškom!

0

Premijer Zdravko Krivokapić je najveća sramota i uvreda za Crnu Goru. On to svakoga dana dokazuje svojim postupcima, nanoseći tako našoj državi ogromnu štetu od koje će se dugo oporavljati. Zato mora da ode, što prije, to bolje i za njega i za državu, navodi NVO Crnogorski obraz.

On je uspio da dovede u pitanje ugled Crne Gore u očima međunarodne javnosti, koji je decenijama stvaran. Bili smo pred vratima EU a danas nam je najveći usjeh  sistematsko uništavanje naših ljudskih i privrednih potencijala. Svakodnevne smjene brojnih stručnjaka koji su dokazani u svom poslu, samo su jedan od primjere Krivokapićeve namjere da oslabi funkcionisanje cenogorske države i zapošljavanjem loših kadrovskih rješenja iz porodično-rođačko-kumovsko-prijateljsko-partijskih klanova pokuša da obesmisli postojanje Crne Gore i prikaže je kao neodrživ sistem. Neće mu to poći za rukom jer se probudila crnogorska svijest i stala svim svojim snagama u odbranh svoje Crne Gore.

Premijera, koji je zavrijedio da ga nazivaju pofrdnim imenima zbog svojih sklonosti da unižava samoga sebe, po time i državu čiju VLADU vodi, jednako cijeni i parlamentarna većina i manjina, što se nije desilo u istoriji višepartizma. Rukoljub, Podoljub, Lezoljub, Bocoljub su samo neka od premijerovig imena koja je za nekoliko mjeseci dobio od crnogorske javnosti.

Ipak, najveće prezrenje građana Crne Gore, ovaj nabijeđeni politički lelekač, zavrijedio je hapšenjima mirnih demonstranata po Nikšiću. On to radi jer crnogorske patriote neće da mu dozvole mijenjanje Odluke o državljanstvu kojom bi da uvede u biračke spiskove Srbe iz Srbije i Republike srpske, i braću iz Rusije, koji su na privremenom radu u nàšoj zemlji. U isto vrijeme uskratio bi to pravo našoj dijaspori koja je pokaza svoj patrotizam brojnim donacijama i različitim oblicima pomoći kad god nam je bilo teško.
Rukoljub je uz pomoć svog mini pendreka i dugokosog apostola od policije zaprijetio Crnogorcima da će da vide što će im se dogoditi, jer je zbog njih njegova miljenica kćerka zaplakala u bijesnom mercedesu dok se vozila kao štićena osoba crnogorske vlade. Njegov vozač je krenuo da gazi demonstrante. Dvoica su zbog toga sa tjelesnim povredama a vozač je još na slobodi. A Podoljub se sveti nama, iskrenim patriotama i borcima za slobodu i čast naše svete domovine. Njegove produžene ruke nam pišu svakodnevno novčane kazne, po nekoliko njih, kako bi nas finansijski iscrpili i natjerali da odustanemo od protesta zbog njegove sulude politike.

Džabe ti je Podoljube, poručujemo ti sa Bogetića.! Nećeš nas zaplašiti i nećemo odustati jer u nama kuca patrotsko i slobodarsko srce spremno da istraje u svakoj borbi za očuvanje svoje domovine i njene nezavisnosti.

Krivokapjć je u nemoći i bijesu slagao da je organizator ovih protesta, koji ga mnogo bole, Veselin Veljović, doskorašnji šef UP. Zna on da nije, jer zna da se pobunila mladost i intelektualna i radnička svijest Nikšića, okupljena oko patrotskog fronta, ujedinjenog u odbrani države.

Poručujemo ti Podoljube da Veljovića izutno cijenimo kao profesionalca kojim bi se svaka država ponosila. Boli te premijeru što je Veljović Crnogorac sa visoko uzdignutim čelom, zagledan u budućnost u kojoj neće više biti tebe.

Pozivamo te Krivokapjću da dođeš majbahom, za koji si slagao da si ga prodao, i da se lično uvjeriš ko je na čelu ovih protesta koje si ti izazvao svojim lošim odlukama i neznanjem. Naravno, ako ti đeca daju da se provozaš u državnom mercedesu, koji su zaplijenili za svoje privatne potrebe.

NVO Crnogorski obraz

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]