Krov kotorskog kina “Boka” zahtijeva potpunu sanaciju

12
vatrogasci čiste gurle i krov kina "Boka"

Perica Gojković i Maksim Mandić

Perica Gojković – Maksim Mandić

Pripradnici kotorske Službe zaštite i spašavanja čiste oluke i dio krova na zgradi kina “Boka” u starom gradu.

Krov je, prema riječima Perice Gojkovića, upravnika kotorskog kina dugo godina u lošem stanju i ovi poslovi, u kojima im zdušno pomažu kotorski vatrogasci, samo su privremenog karaktera.

Do sada je očišćena komplatna gurla u dijelu krova iznad kino dvorane, a danas se čisti dio krova na većoj visini iznad gradske biblioteke.

Prema riječima Gojkovića, potrebna je kompletna sanacija krova koji prokišnjava.

Zbog prokišnjavanja dijela hola kina, u nekoliko navrata, upravnik Gojković se obraćao Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora.

On se nada će ovoga puta biti više razumijevanja i da će se problem konačno riješiti.

Maksim Mandić, komandir Službe zaštite i spašavanja takođe je mišljenja da je ovo samo privremenog karaktera i da je potrebno uraditi ozbiljniju sanaciju, jer je na nekim mjestima došlo do ulegnuća krova.

U ovom poslu angažovana je kompletna smjena Službe zaštite.

Vatrogasci na visini od desetak metara čiste gurle i dio krova koji je zarastao u vegetaciju.

“Pokušavamo da pomognemo koliko god  možemo, ali je ovaj posao za građevinsku operativu koja bi uradila kompletnu sanaciju krovne konstrukcije”, mišljenja je Mandić.

vatrogasci pomažu kad zatreba
krovu potrebna ozbiljnija sanacija

12 KOMENTARI

 1. Ljudi danas misle da je samo diploma ,,IN”. Kojestarije!!!!!!!!!!!!!
  Vise vrijedi ucinak vatrogasca – bastadura od mnogih diploma !!!!!!!!
  One su, cesto, prazno slovo na papiru

 2. Bravo za nase hrabre vatrogasce, Ne poznajem ih licno, ali kako pasajem pored njih, uvijek po koji dezurni stoji, iz nekog postovanja im se javim, a oni uvijek lijepo otpozdrave, ili se i prvi jave, redoslijed u sitnim, dobrim namjerama nije vazan

 3. pompijeri, vrijedni, hrabri !
  Necete se jedit sto se javljam vec ko zna koji put ispod teksta koji govori o vasoj nepoljuljanoj spremnosti da uskocite i za nevolju koja je hitna i za rabote koje bi neko drugi trebalo da zavrsi.
  Eto, za mene starost nije sramota, osim ako se starosti ne stide oni kojima je doticni starac ili starica mati, otac, baba ili djede.
  E. takva starost bolje da i nije ziva, osim ako nasljednici nisu genski na TAKVU starost, pa ne prepoznaju njenu odvratnost i sramotu.

 4. Pa to je tak nortmalno oliti prijerodno-da konjina mlati -batoćom kad ositi obadalu kobiletinu staru?

 5. kad ,,musko” ima jezicinu i snjom mlati kao konjina sa repom, sigurna sam da mnooooooogo toga nema. Muskosti mu najvise fali, jer se ne bi ovako mizerno i uvrijedljivo obracao iza nekakvih jadnih imena kao sto je i on sam jadan

 6. A Vlado Paljušić dobri, na kinoprojektor pa usred filma nema ništa onda navijamo Vlado, Vlado a on opet upre i evo ga. Onda mu pljaskamo, Bože- Bože lijepa pasana vremena.

 7. …valjalo je 20.dinara kod Vita u kazot na vrata od grada? Jao kate kucu,pa ti si odila u kino-kad je kruh bio na bonove? Blago tebi-nijesi rasla gladna-nego zeljna svega …ki i danas?

 8. Ljerko, STAR SI, a NE MOZES SE RAZONODIT pa bi i mladosti to uskratio. Ajde, makni se sa ovog djavola od ekrana, podji u kino, ili ako si pun forze za rabotu kao na jezik, pomogni vatrogascima, korisniji ces bit nego sto gundis i kritikujes po svaku cijenu

 9. Nije lako vatrogascima kad je gusto
  A sigurno da je krov nagrdjen, a zalosno da ga oni nadlezni ne opravljaju.
  Jao, kako je lijepo bilo kad su, danas, nazalost pokojni, Jelka prodavala karte, a u zadnji red kina se cudo cinjelo i lampadinom dolazilo da nas smire,
  Lijepa, prosla vremena.
  Djeco, ajte u kino, mozda vas strefi ljubav, pri kompjuteru ste skroz sami naj…………….

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]