Kružni tok u Morinju nekultivisan i na gradilište liči

0
ne izgleda mnogo bolje ni danas

Željko Uljarević

Rasksnica, odnosno kružni tok od Lipaca prema Morinju i dalje ka Krivošijama i Nikšiću je loše urađena i još uvijek izgleda nedovršena i nekultivisana.

Definitivno loš projekat, koji je dosta koštao, a malo dao, kazao je za Skala radio Željko Uljarević, predsjednik Mjesne zajednice Morinj.

Kružni tok nije nikada urađen kako treba, kazao je on, smatrajući da bi se ova raskrsnica morala oplemeniti zelenilom, jer sada tamo nema ni jednog stabla.

“Djeluje kao gradilište, a i saobraćajno zbunjuje vozače. To treba da bude civilizovana raskrsnica koja turistima pruža prvu sliku na ulaz u Morinj, iz pravca Nikšića”, poručio je on.

Mnogo je sredstava utrošeno da se to kultiviše, a ništa nije urađeno, rekao je Uljarević, vjerujući da će u susret turističkoj sezoni kotorsko Komunalno preduzeće ozeleniti ovaj prostor.

Za mnoge, rekonstrukcija nekadašnje raskrsnice i izgradnja kružnog toka ne zadovoljava saobraćajne standarde i umnogome zbunjuje vozače.

Kružni tok je završen 2014. godine, a rađen je manje od godinu.

Sredstva su obezbijedili Direkcija za saobraćaj Crne Gore i Direkcija za uređenje i izgradnju Kotora.

Podsjetićemo da je Direkcija za uređenje i izgradnju Kotora tada platila ozeljevanje prostora kružnog toga i kultivisanje raskrsnice, ali taj posao nikada nije završen do kraja.

Dio je bio urađen neposredno po završetku sanacije.

Od tada posađenog zelenika danas nije ostalo ništa, pa Uljarević s pravom govori da ulaz u Boku Kotorsku, odnosno Morinj liči na zapušteno gradilište.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].