Kukala nam majka kad zagrmi

11
nevrijeme

Nije prvi, neko hiljadu i prvi put da Skala radio trpi zbog strujnih udara koji su redovna pojava u Kotoru kad malo zagrmi.

Ovoga puta grmjelo je malo više, ali se to isto dešava širom naše zemlje, a čini mi se i drugih zemalja diljem naše planete pa malo ko zakuka kad dođe ujutro na rabotu i zatekne osjetljive uređaje kao da je u njih bomba pala.

Idemo redom.

Jutros Skale nije bilo na  internetu, nema mejlova, nema mreže.

Izgorjeli portovi, blokirali serveri, šušti i škripi kao da nijesmo u radio stanici već na sred okeana u kakvoj trabakuli koja pod naletima vjetra i visokih talasa proizvodi neprijatnu melodiju.

To je naša zbilja u 21. vijeku, neposredno nakon otvaranja nove 35 kilovotne trafo stanice u Škaljarima koja je trebala sve da nas obraduje zbog obećanja da više nećemo drhtati kad zadrhti jedna dalekovodna žica.

Znam da nijesmo jedini koji ispaštaju, ali smo jedini koji stalno upozoravaju.

Naši uređaji su skupi, a skupa je i struja koja ih ubilački napaja.

To više teško može da se izdrži.

Postavlja se pitanje što da radimo?

Ništa!

Nema se svrhe žaliti.

Ništa se neće promijeniti jer u ovoj zemlji malo ko želi istinski da se bavi svakidašnjicom i problemima koje građani i preduzetnici imaju.

Najviše kada je u pitanju struja, ali i internet, telefonija mobilna i fiksana, Extra TV, TV total, BBM i kablovska.

O zemaljskoj da i ne govorim.

Zemljaski dani teku,

Skala leti iznad kukavičjeg gnijeza.

Hvala za strpljenje svima koji su sa nama.

11 KOMENTARI

 1. A ja mislila da je samo u Kostanjici uzasno kada malo zagrmi ili zapuse vjetar. Ne znam vise kako nam ista radi po kuci, jer i kad dodje struja, onda imamo light show ( negdje zice plesu sa granama ;)….to je nasa visegodisnja stvarnost, ali nemamo se kome zaliti. Vama savjetujem da prilikom ovakvog vremena, iskljucite svu tehniku, i prestanete sa emitovanjem programa, do poboljsanja vremenskih prilika. 🙂

 2. Ne osvrćite se na kotorske šporke rabote nego samo tako radite i slušaćemo vas kao što smo i navikli. Pravi i jedini zato vas ne vole pojedini koje obrijete.

 3. Ma čuješ Keka majstora. Koliko li je puta Skala na ove teme prozivala, kritikovala . On je genije, Ajde jadan u tvoje kužine.

 4. Da nijesu oni, koji su glasali za ovu vlast, krivi i za onaj grom sto je udario u avion jznad H.Novog?Ili mozda opozicija oni su tamo na vlasti?

  • Skala ili iko. baš su oni promoteri hahaha.A koga to čuješ da ikad išat reče ili kritu+ikuje javno kao oavj radio?A što ga ti slušaš, komentarišeš da mi je znati?Onako a. Smetaju ti .

 5. Ma su se slikali lred novu trafo stanicu . Sramota jadni Kotore! vama svaka čast da vas nema radio Skala koji jedino kritički i pravo zborite ne bi zraka bilo.fala vi vazda.

 6. Ne kukavijčje nego gnijezdo lopovluka i zato me tješi Milova odluka ako je sprovede da svi funkcioneri kovertiraju ostavke pa da vidimo kom opanci kom obojci. Dost je više laž, prevara i lupeštine.

 7. Oni koji su glasali da nema struje ni vode,kad ih ima da su najskuplji,da placamo raznorazne “ugradnje” i ruske kredite,treba da muče i da budu zadovoljni sto (ih) opet jasu.

  Zivjeli,docekali 150 godina i glasali dovijeka ove gore pomenute.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].