Kulturno-istorijsko naslijeđe Crne Gore okom, rukom i duhom djeteta

0

Vjera Rašković Perojević

Sajam inovativne prakse na temu primjene istorijsko-kulturoloških specifičnosti u radu sa djecom biće održan u petak 12. oktobra u Kotoru.

Javna predškolska ustanova “Radost“ je domaćin svim vrtićima iz Crne Gore tj. Javnim predškolskim ustanovama u ovom projektu, koji će se realizovati u vrtiću na Zlatnim njivama.

Na sajmu će biti prikazani radovi nastali u aktivnostima sa djecom koji odražavaju istorijski i kulturološki ambijent u kojem odrastaju i koji predstavlja njihov doživljaj i poimanje svog okruženja.

Ovo je za Skala radio kazala, najavljujući ovaj događaj, Vjera Rašković Perojević, direktorica kotorskih vrtića.

Biće ovo prilika da se sjutra vide kulturne i istorijske znamenitosti Crne Gore u malom, okom i duhom djeteta.

Na sajmu se očekuje oko 70 gostiju, a izloženi radovi su oni koje su djeca sa svojim  vaspitačima zajedno stvarala i osmislila, a tiču se kulturno-istorijskog nasljeđa naše države.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].