Kuvari Resursnog centra Kotor pripremili ručak za ugledne goste sa broda Wind Surf

3
sa ručka u restoranu “Galion”

Jedinstven ugođaj imala je juče u Kotoru grupa od 14 uglednih gostiju sa najvećeg motornog jedrenjaga Wind Surfa kompanije Wind Star Cruises.

Pored domaćina prestižnog restorana “Galion“ čekala ih je ekipa mladih kuvara iz resursnog centra “Dr Peruta Ivanović“ iz Kotora koja im je pripremila hranu po mjeri ugostiteljskih objekata svjetskih metropola, ali uz poseban šug domaće atmosfere i mediteranske specifičnosti.

Nije to bilo potpuno iznenađenje jer je dugo već poznata i prepoznata saradnja resursnog centra i Akademije Gorana Milića, osnivača čuvene Kulinarske akademije i prestižnog restorana u Santa Barbari koja je pokazala izuzetan rezultat.

Gosti nijesu krili oduševljenje prijemom u “Galionu“ koji nije pokvarilo i orkansko nevrijeme koje je nanijelo dosta štete Bokokotorskom zalivu.

Nakon posjete i divnog ugođaja Goran Milić je dobio pismo zahvalnosti gostiju uglednika sa broda koji su napisali da su stekli pravu sliku o Kotoranima kroz mlade ljude iz centra, njihov profesionalni ali i prijateljski odnos koji se osjećao na svakom koraku.

Milić im je zahvalio na takvom opažanju i kazao da da su mladi iz Resursnog centra već deceniju pravi Ambasadori Boke Kotorske i Crne Gore i da će to ostati.

Nakon dolaska u Kotor Resursnom centru je uručena donacija od strane Allison Woram.

Ona je izrazila želju da upozna čuvenog “Developera Nekretnina Carusa”, koji je od Allison detaljno upoznat o pobr atistvu Kotora i Santa Barbare. Radi se o gigantu koji upravo gradi veliko naselje u centru Santa Barbare čiji se završetak sa velikom isčekivanjem očekuje sljedeće godine.

On je već poznat po čuvenom Centru “GROVE” u srcu Los Angelesa.

Ručku je prisustvovao prof. dr Ilija Lalošević, arhitekta koji je visoke goste upoznao o istorijskim i kulturnim vrijednostima UNESCO-vog Kotora mi značaju Boke Kotorske kroz brojne istorijske slojeve.

George Lilly koji će se rado uključiti u ovu priču sa brojnik vrijednim kontaktima koje ima.

Jučerašnji susret je još jednom pokazao koliko je važno imati prestižne turističke-ugostiteljke objekte u samom centru grada, koji su u stanju da zadovolje klijentelu visokog ranga.

Uz sjajno umijeće domaće ekipe kuvara iz Resursnog centra, uspjeh nije mogao izostati, kazao je za Skala radio Goran Milić, osnivač prestižne kulinarske Akademije u američkoj Santa Barbari.

3 KOMENTARI

  1. ..pita bi đed Pero Đurov-a nu na čiji jezik zboriš-mrčo moj..a nijesmoi te učili da zaboraviš lijepi naški jezik..?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].