Labud Mihović izabran za predsjednika Mjesne zajednice Lastva Grbaljska

5
sa sastanka MZ Lastva Grbaljska

Novi predsjednik Mjesne zajednice Lastva Grbaljska je Labud Mihović, a potpredsjednik Ljubo Vučetić.

To su sinoć odlučili mještani ove Mjesne zajednice, koji su izabrali i Savjet koga čine: Labud Mihović, Ljubo Duletić, Dejan Stanišić, Dragan Orlović i Ljubo Vučetić.

Sastanak je održan u saniranom i adapriranom prostoru starog mlina u prisustvu 27 mještana MZ.

5 KOMENTARI

 1. Jordane , doći ćeš Ti na Dub pa sa žičarom , pu na više , da jordaniziraš po Balšića Pazaru, i da šetaš po Bajovoj ulici u širokim gaćama !
  Možda svrneš i do Lipe Cucke i Gornj8h izvora i vrneš se u Bogdanov kraj !
  Da vidiš kako ćeta prijestonica i
  krilaše, a možda i kljunaše…

 2. MESNA ZJEDNICA LASTVA GRBALJSKA..SPADE(AKO JE VJEROVATI OVOME SNIMKU?) NA MALOBOJNE KADROVE-LJUDSTVO I PRAZNU TRPEZU KA DA SU NA POKAJANJE- PROPUSTENOM MINULOM VREMENU-KOJE SU POTROŠILI -PROĆERDALI NA KONAVLE I DUBROVNIK U Sveto ratu za mir U SPAŠAVANJU SRPSTVA I KOSOVA..E BO-DEBOTO JE TAKO BILO….U VRIJEME(199O-1992-2003) KAD IM JE VOĐA IZ “TRIA LA CAMPANELA”-MoMiMarvići..ZBORIO…ZA SRBIJANSKE tTV KUĆE POLITIKU:”DA SU CRNOGORCI PONOSNI NA SRPSKO POIJEKLO I CRNOGORSKU DRĆVNOST.I NA SLAVNU SRPSKU ISTORIJU”..?!

   • …DA VAM VODE VAŠE VLASTODRŽCE OD PLANINA PA DO MORA…ONDA CSVIMA VAM TREBA OBJESITI OKOLO VRATA VELJE ČAKTARE-DA VAS LAKŠE OKUPLJAJU I VODE NA ISPAŠU…ČESTITAM TI GOSPAR Donji grbalj!!! JORDANIZACIJA ZNAČI VEĆ POZITIVNO DJELUJE…MAŠALA IMA NADE ZA VAS-“partizane”…!!!

    • Jole popovi su uvijek bili lopovi i skupljači lemozina i ćenteza !
     Mogo bi Ti u Jordan, pa tamo
     joradaniziraj, ali bi se prvo morá sunetit i nanule naučit nositi, pa i klanjati, što da ne.!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]