Laslo Šaš najbolji na Međunarodnoj brdskoj auto trci u Kotoru

0

 

Laslo Šaš iz AK “Dubrovnik racing” najbolji je trkač Međunarodne brdske auto trke u Kotoru sa ukupnim vremenom 4:21,18.

Drugoplasirani i trećeplasirani su Domagoj Pereković (4:36,78) i Damir Nakić (4:37,39) iz Hrvatske.

Od crnogorsih takmičara najbolje plasmane ostvarili su Aldin Ćorović iz AMSK “Podi”(4:40,19) i Luka Špadijer iz AMSK “Mondijal”(4:40,39).

Najbolje plasmane po divizijama za Šampionat CEZ-a ostvarili su: Dražen Radulović iz AMK Podgorica Racing (Grupa N), Ante Alduk iz AK Dubrovnik Racing (Grupa A), Domagoj Pereković AKK Zanatlija-HR (Grupa E1-GT), Šaš Laslo iz AK Dubrovnik Racing (Grupa D/E2) i Damir Nakić iz AK “INA delta Zagreb” (Grupa CN).

U takmičenju za Šampionat AMSK Crne Gore u kategoriji I Dejan Bulatović iz AMSK” Blažo Smiljanić” osvojio je prva mjesto.

U kategoriji II najbrži je bio Aldin Ćorović AMSK “Podi”, dok su u grupi N i grupi A prvoplasirani Dražen radulović (AMK Podgorica racing) i Mirko Vujačić (AMSK Crmnica).

U grupi E1 najbrži je bio Dejan Bulatović iz AMSK “Blažo Smiljanić”.

Plasmani po klasama su: N do 1150ccm najbrži je bio Nikola Radnjić AMSK “Blažo Smiljanić”, N 1400ccm Marko Danilović AMSK “Podi”, dok je Jakšić Vasilije u klasi N do 2000 ccm.

U klasi N preko 2000 ccm prvoplasirani je bio Radulović Dražen, u klasi A do 1150ccm Jovan Radović AMSK”Blažo Smiljanić”, u klasi A do 1400 ccm Dejan Nilović iz kluba “Kilkas” Nikšić, klasa A do 1600ccm Radulović Dražen, klasa H do 1000 ccm Marko Adžić AMSK “Crmnica” i klasa E1 do 1200 ccm Željko Banićević AMSK “Blažo Smiljanić”.

U klasama H 1400, 1600, 2000 i preko 2000ccm su prvi Marđonović Perica AMSK “Crmnica”, Nemanja Kašćelan iz AMSK “Blažo Smiljanić”, Radivoje Janjušević iz AP “Sport-Pljevlja” i Dejan Bulatović.

U grupi D Aldin Ćorović i u grupi CN prvoplasirani Luka Špadijer.

Na svečanom otvaranju Međunarodne brdske auto trke Kotor – Trojica 2018, tokom intoniranja crnogorske himne, najtrofejniji automobilista Željko Bato Banićević podigao je na jarbol državnu zastavu, čime je i zvanično otvorena trka.

MBAT Kotor Trojica 2018, u organizaciji AMSK “Blažo Smiljanić”, se boduje za prvenstvo FIA Centralno evropske zone, Hrvatske i Crne Gore.

Ovogodišnju brdsku trku podržala je Opština Kotor, kao i ministarstva sporta i saobraćaja koja su dala dozvole za održavanje takmičenja i zatvaranje staze za redovan saobraćaj.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].