Laureat Fakultet za pomorstvo

10
zgrada Fakulteta za pomorstvo u Kotoru

Ovogodišnji dobitnik tradicionalne nagrade opštine Kotor “21. novembar“ je Fakultet za pomorstvo za izuzetan doprinos razvoju savremenog obrazovanja i usavršavanja kadrova u pomorstvu.

Ovo je odluka Žirija za dodjelu nagrade grada koja će biti uručena na svečanoj sjednici Skupštine opštine Kotor u subotu 21. novembra u Kulturnom centru “Nikola Đurković“ u 13 sati.

10 KOMENTARI

 1. A sto ste naivni… Montanji jedni drugima dijele nagrade po njihovom – ja tebe vojvodo, ti mene serdare pa u djir.
  Kotorani moji, tako nam i treba kad smo se predali cim su arivali.

 2. Ili zahvaljujući tome što je neko omogućio da se odlazi na brod nakon kursa od 6 mjeseci i time diskreditovao sve pomorce, uključujući i one sa visokim obrazovanjem, jer je država dozvolila da se kursisti izjednače sa njima.

   • Da, nidje ne postoje pomorski fakulteti nego svi na dvodnevni tecaj, kao za upotrebu photo shop-a.
    Duze traje obuka frizeru.
    Nego, razumijem d on koji su tako dosli do broda ne odgovara Fakultet i fakultetski obrazovani pomorci.

  • …još iz doba SlobOdana slobode-TAKOZVANE “kursadžije”-KOJI NAM VODE domovinu-SENCA “države”-PA JOŠ NIJESMO PROPALI? KAD ĆE MO NE ZAVIS OD kursadžija-NEGO OD NJIHOVIH SLUGU TAKOZVANIJE PUNOGLVACA-PUNOLJETNIH GLASAČA-BREZ PRAVA NA BIRANJE I DA BIDNU IZABRANI…? Nijesu,a /ni/jesu bora mi asinusi u naravi “repice od kola-osamarene domaće beštije-u naravi tovarjarani…e bora mi..?

 3. … a nasi pomorci su na “crnoj listi” EU, i ne mogu dobiti zaposlenje, zbog NEISPUNJAVANJA medj. standarda sistema obrazovanja i obuke pomoraca, upravo “zahvaljujuci”, velikim dijelom, i lauerati! O tempora o mores!
  S.O.S.-S.O.S.-S.O.S. …

 4. Kao bivsi student se radujem. I zasluzeno u potpunosti. Svi zlonamjerni komentari su plod necije pakosti i ljubomore i to su razumljiva osjecanja za nekoga ko nije nista u zivotu dobro ucinio pa je kivan na one koji imaju nekakve rezultate.

  Cestitam FZP-u!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]