Živković: Laž je najjače velikosrpsko oružje

2
Miodrag Živković
Papagajski ponavljane priče o ugroženosti Srba nijesu ništa novo i ništa što nas može iznenaditi. Nažalost, u ne tako davnoj prošlosti u našem susjedstvu takve poruke su prethodile užasnom i krvavom ratu sa tragičnim posledicama za sve, pa i za one koji su smislili ovaj lažni slogan, istakao je bivši politički lider Liberalnog saveza i bivši predsjedni Liberalne partije Miodrag Živković.

“Priče o lažnoj ugroženosti Srba u Crnoj Gori, traju dugo, ali su postale pravo lažno oružje svesrpskog pokreta nazvanog litijama koje je predvodila Srpska crkva, kao vjerni i najbolji izvođač radova velikosrpskog projekta. Kada su se počeli sakupljati potpisi podrške litijama i crkvi, lako je bilo shvatiti da je priča o ugroženosti Srba i njihovog prava na rad u državnim organima i ustanovama samo jedna velika laž i ništa više, jer su potpisnici najvećim dijelom egzistenciju obezbjeđivali baš iz budžeta države Crne Gore”, napisao je on na Facebooku.

Ovih dana, kako ističe Živković, jedan takav primjer najbrutalnije opovrgava tu velikosrpsku laž, osmišljenu zarad drugih ciljeva i govori o naivnosti i nezbiljnosti crnogorskih državnih organa.

“Buduća ministarka, ne jednog nego četiri resora u vladi Crne Gore, Vesna Bratić, Srpkinja iz Trebinja u Bosni i Hercegovini, završila je studije na Filozofskom fakultetu u Nikšiću. Taj grad je odabrala za mjesto svog života, postala vanredni profesor na fakultetu i ova država joj je 19. 03. 2012. godine izdala “počasno državljanstvo” Ovih dana saznajemo da je buduća ministarka u znak zahvalnosti državi Crnoj Gori, koja joj je širom otvorila vrata i omogućila lično i profesionalno napredovanje, primajući je u svoje tople skute, čitavo vrijeme neskriveno radila protiv interesa države koja je prigrlila”, naveo je on.

Prema njegovim riječima negirajući Crnu Goru i Crnogorce, antifašizam i multikulturalnost, afirmišući velikosrpstvo i četništvo, podrivajući temeljne vrijednosti Crne Gore, ova mlada profesorica je demonstrirala najbrutalniju nezahvalnost prema zemlji koja joj je sve omogućila.

“Neka se stide oni koji su joj pružili šansu da ovakva osoba bude profesor na Univerzitetu Crne Gore. Neka se stide oni koji su joj izdali “počasno državljanstvo” i posebno neka se stide oni koji je odabraše i oni koji je podržaše za mjesto ministra, neskriveno nam poručujući koje mogu biti njihove namjere. Sve ovo napisah kako bi kroz jedan primjer shvatili koliko je lažna priča o ugroženosti srpstva u Crnoj Gori i koliko je ova nesrećna zemlja bila otvorena za one koji je danas satiru i otvoreno ruše”, zaključio je Živković.

2 KOMENTARI

  1. A VI L I B E R A L I..SAMO JEDNO-ONO NA KOJE GLEDA KRSTO ZRNOV ZEC IZ GORE …IZ GAETE OD 1919 DO/OD LIJEŽA 1929.godine DO PETROVDANA 1941 U PODUŽENOM TRAJANJU..DO CUCA-1944 GODINE?!!!

  2. Dje ti je partija, sto ucinje od nje? Sto zbori Slavko Perovic o tebi i onome Djonovicu? pogledaj malo na youtube.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]