Liberali u Kotoru protiv odluka koje je Jokić donosio

13
Vido Drašković

Vido Drašković

Nakon najave predstavnika SDP-a i DPS-a u susret nastavku XVI i početku XVII sjednice Skupštine opštine Kotor, koje su zakazane za 3. decembar, i Liberli će glasati protiv odluka predsjednika opštine Vladimira Jokića, koje po njihovom mišljenju nijesu donešene u skladu sa zakonom.

Na kotorskoj političkoj sceni nastavljaju se igre bez granica.

Akteri su konstituitenti koalicije na vlasti mlade Demokrate,iskusni prekaljeni Frontovci, prilagodljivi članovi SDP–a i članovi nezaobilaznog pokreta URA, uz dirigentsku podršku odbornika sa izborne liste SNP-a.

Tragedija ili komedija, pitaju se u OO Liberalne partije Kotor.

Predizborna zaklinjanja na vjernost, obećanja građanima, postizborna euforija u drugoj godini vršenja vlasti postepeno, pred ličnim i partijskim interesima, počinje da jenjava, saopštava za Skala radio Vido Drašković, predsjednik, OO LP Kotor.

“Zakazuju se nastavci sjednica određuju termini i tako u nedogled. Nezadovoljstvo pojedinih koalicionih partnera izazvao je razdor u vlasti. Kako drugačije protumačiti neuspješno usaglašavanje oko predloženih odluka, što je prouzrokovalo, i ako protiču dvije trećine četvrtog kvartala godine, neusvajanje programa rada i finansijskih planova društava za tekuću godinu čiji je osnivač Opština. Ovakvo stanje koristi predsjednik opštine i po instrukcijama podržavalaca vlasti donosi odluke. Razrješava nepodobne predsjednike upravnih odbor, imenuje podobne. Neplanski se troše sredstva građana, sve na štetu grada i građana”, kaže Drašković.

Za XVII sjednicu je planirano davanje saglasnosti na odluke donijete od strane predsjednika opštine.

Postavlja se pitanje da li će predsjednik opštine ponuditi parlamentu ostavku ako ne dobije saglasnost odbornika na donijete odluke, pitaju se Liberali u Kotoru.

13 KOMENTARI

 1. ..da bi tebe zaštitio..naručio sam ti samar novi sa postavom..biće ti ka mali korbatulić..da te manje žuljam..kad te budem koristio preo granice..ilegalnim putovima..Ne brini …zvaću te na provu čim samar ti stigne iz Sinjske krajine…dražesni L”Oser.ato…

  • Kad budes odija pt erce-gov-ine , svrni u Raguzu na Pule u Dubravku na malo bjele kave.
   Odi kod Sole na Stradun po koji kolac ,
   na pjat i kod Djura preko puta u Prijeko
   na bicerin loze i zmui vina!
   Potla se vrni u Karaku da cujes ustasiju staru, pa lustar u sv.Vlaha, na grlicanje.
   Uho i grlo On stiti Jole.
   Naci ces tamonake i ove nase mulce iz Dobrote. Vucaraju se ulicom Cvijete
   Zuzoric, sve do Siroke !
   Bili uljego Jole pod carpotin , u kocetu
   gosparsku? Imas li zute postole,
   bijele gvante i sarena puca na mudante ? Pazi na Przagno , kad zatrese teramoto, da Ti plafun ne profunda !

   • via Skadra..podalje od Perzagno..nije Przagno..razumim te-jerbo nije ti lako-usaglasiti Perzagno i tvoj krajolik-podrijetlo ŠKUTORA(pastiri- vlaji)-kako ve zovedu Dalmatinci-sve vas iz Z a g o r e…?

   • …Eli to ona Dubrovačka pjaca-što je Stradala-od vašije minera sa Bosanke,Srđa i razarača sa mora..na svetoga Nikolu 1991 godine…? Đe ste pobili više od 120 ljudi..”naoružani do zuba”..ka ti-vi po ovim portalima na kojima rokćete evo trideset godina.. čojstvom i junaštvom brez imena-izgubljena na Konavle i Dubrovnik za “spas srpstva i kosova u ratu za mir”…signore II Mudonagara Catolico

 2. Jole rad Mala Moskva.
  Pravimo suvenir Jordana u obliku Babuske, sve manji u manjeg Joleta,
  do u misiju rupicu.

 3. Niko vise nece s Joksićem.
  Šteta taj mali da ostane bez glasova.Tako prolaze “najpametniji “oni sto misle da nema preko njih.Moj mali jos ces ti popit vode s Gurdica.

 4. …snijela kokoška jaja dva-i jopet ništa od našega Grada od starina…Mama mia cvanti aromatizirani arom/au/ti..u raznim pakovanjima-evo pasa u kolovozu-avgustu/glupi?/ prije trideset ljeta..od mitinga gladnih..u Krivokapića Pivari…pod bedeme oburdane..Bi reka bi,isto ,ka i onda kad je pod njih uljega i Kralj Nikola..pa reka što je reka za oburdane…NIJE FALIO-ja vi velju zanago.. gledajući od 1988 godine…na ovamo? E da se pitam-a ne pitam se to đaolje-ni u kuću više..bih odma ukinuo panaiju..odbornicima u opštinu(mjesečne troškiće)…pa makar ovizi Portali ostali brez rabote..? Ma bi smo tader znali -saznali ko “vadi” decenijama spicu iz jarma/čiviju od kara kotorskije ĐORĐINA…?! Arheologija,arheologijo…?

  • Jole vidi kako Ti se Vido smije.
   Ja Ti se smijem svaki dan.
   A tek kad Vido metne kaubojski sesir!
   Ajd na glave, ajd na glave, kape Crnogorske!

   • ..Jadne kapice..nekad KAPE..onije kojih više NEMA..!!! Papila,popapio west..na pričest “počivali u miru Božijem”..zahvaljujući vašemu-tvome GRUJO BAZD – kasapinu i grobaru sa Dedinja…”niko ne sme da vas bije..”reče i ne slaga..nije vas bio/no lemao ka magrad/ i usput vas je jahao 17.godina 4.mjeseca i 10 dana živ i mrtav od kotorskije 11/14.siječnja.1989 do 22.svibnja.2006 godine…..a vi-ti-oni se OBADALI…ka i danas “niko ka vi nesoji i!!!! U ratu za mir na Konavle i Dubrovnik-sve u i “za spas srpstva i kosova”…!!! Kad naučiš-naučite naški pisat-zborit i čitati kako je napisano..biće nešto od vas-kontam,bar ..MALO VIŠE OD NIŠTA-jer od ništa se može napraviti samo NIŠTA..tamo ti-vi-oni-nesoji koćeni u ABlejalici-1988-1989 godine…po kotorskim pjacama i pajcetam..poštu su vas-prije toga- gudin i gudinica oprasili u Bižantovu ulicu u Starome gradu…podalje od Dančulovine..!!!

    • Vido ajd na glavu, kapu crnogorsku!
     Kaubojski sesir ostavi jenkijima.
     Za pas bar dva levora( gasere) i treci u torbici (Stajer)!
     Ovi Jole se pleka u crnogorske rabote. Dobro je da se Crnogorski pokret pokrenuo.
     Ovi Zelenasi takodje, samo ne sa
     Krstom potla 1941.god. !
     Eto tako ide Crna Gora Naprijed!
     Sve za Crnu Goru, nista Protiv Nje!

     • …do nestanka Rase-Vjere…pa zato osta da se ravnate i da naučite(a kami -obzirom na kvalitet vasa vacua)…ZA NAVIJEK …da Rakija lozova se prvi od loze…Vino vranac(a crmnički-a konavojski) od loze…Kruškovača od kruške…Šljivovica od šljive..Turčin od majke Turkinje..Arbanas..Srbin…Mađar…..i tako dalje i tome slično može biti samo onaj kome je majka od takvije-tija gena…Dakle dragi..vama čest “Cesto i čast di..vimini”..ođen u Crnoj Gori do daljnjega /još/ majka rađa..! Zapamti..zapiši/e kami pamtiš-a prebrzo zaboravljaš/ to su Crnogorci..ostali ste Bastardi-di vimini…Capisi? Jerbo ovizi iliti vi..zi ste dica iz epruvete-staklenke najčešće nesterilisane/pogane-kvarne/..pitaj boga s’kojega obadaloga onagara uzeto…Zato je danas Crna Gora tu-đe nikada nije bila…moj dobri “Cesto di vimini”-bastardotankoviću…nauči bar naški pisati i zboriti
      da te Crnogorci razumiju!!!!
      I da nikad ne zaboraviš-ne zaboravite “ništa za i potiv” Crne Gore..NEGO mora ga roditi CRNOGORKA po materi i devetome koljenu…u protivnom biće “vas” još ovije “NIKAD VIŠE 1918 GODINA”…!!!

      OD PAROLA SE NE ŽIVI..JER CRNOGORCA MOŽE STVORITI-RODITI…SAMO CRNOGORKA-PO MOGUĆNOSTI KATUNJANKA..ČUDOTVORNE KATUNSKE NAHIJE-KOLIJEVKE CRNE GORE…!

     • Karmelicanske opatice u Poljskim
      Katovicama opet prave skandale.
      Znas li Jole sto su radile u tamnom srednjem vijeku?
      Kasnije su i po Rvatskoj dohodile
      sa jezuitima i kapucincima.
      A fratri na Kosovu su spletkarili u
      Kraljevini YU.Kad je poceo II sv. rat utekli su za Albaniju.
      Oli i Ti dje uteci?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]