Liberalna partija: Hitan sastanak lidera opozicije, ne smijemo ostaviti narod sam

2

Liberalna partija (LP) poziva lidere svih opozicionih, državotvornih partija, na vanredni sastanak povodom aktuelne političke i društvene situacije u državi.

Apel posebno upućujemo DPS kao najjačoj partiji opozicije koja bi trebala biti i domaćin takvog hitnog susreta proevropskog bloka, saopšteno je iz LP.

“Potrebno je dogovoriti i usaglasiti naredne korake parlamentarne opozicije u teškim danima pred nama. Urušavaju se temelji suverenosti i stabilnosti Crne Gore kao i sve osnovne vrijednosti i principi stečeni i postignuti u posljednjih 15 godina ,od obnove nezavisnosti Crne Gore”, navode u saopštenju.

Prema njihovim riječima, narod je danas uspio u Podgorici i drugim gradovima, da izvrši pritisak i sa dnevnog reda Vlade skine nakaradnu Odluku o uslovima za sticanje crnogorskog državljanstva kojom bi se potpuno promijenila nacionalna struktura stanovništva.

“No, plašimo se da je to samo kratak predah u ovoj borbi a da se agonija Crne Gore nastavlja. Zato narod ne smijemo prepustiti samom sebi, moramo podržati ovakvu jasnu volju građana i biti podrška u daljoj borbi za očuvanje građanske države i demokratskih principa za koje se narod bori na ulici”, ističu iz LP.

Zaključuju, kako nemamo nikakvih iluzija da bi predsjednik Skupštine Aleksa Bečić mogao sazvati sjednicu Skupštine, koja je u redovnom zasijedanju, kako bi javnost čula istinu i argumente povodom ovih događanja i skrivenih pokušaja Vlade, zahtijevaju hitan sastanak svih partnera u opoziciji.

2 KOMENTARI

  1. Jordane anticrnogorski nije ti ođe mjesto,
    vrni se u popruge i ne rikàj!
    Umiri ti ustaški duh đetića sa tvoje bande i poduči ih ljubavi prema CG, bez tvog podrugivanja i pritajenog svrbovanja !

  2. “DRŽAVOTVORNE PARTIJE”-SKOVANE POD GESLOM…:”NAMETNUTI RAT ĆE MO DOBITI I USTAŠE POBIJEDITI ZA NAVIJEK-NA KONAVLE I DUBROVNIK ..”?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]