Likovno – literarni konkurs “Naša mila Boko”

0

I ove godine održao se tradicionalni likovno – literarni konkurs “Naša mila Boko”, čiji je idejni tvorac kapetan Tomo Katurić.

Na konkurs, u organizaciji Javne ustanove kulture Herceg fest, a ove godine, uz podršku Pošte Crne Gore, pristiglo je 200 likovnih i 70 književnih radova.

Za razliku od književnog konkursa na koji su se prijavljivali učenici iz osnovnih škola Opštine Herceg Novi, svoje likovne radove mogli su slati đaci sa područja osnovnih škola Boke Kotorske.

Tomo Katurić će dodijeliti nagrade za prva tri mjesta na likovnom konkursu u iznosu od po 100 američkih dolara, kao i slikarski pribor za idejno rješenje rada, dok će i Pošta Crne Gore takođe nagraditi jedan rad po svom izboru.

Najbolje radove sa literarnog konkursa, nagradiće Herceg fest i Pošta.

Izložba radova i dodjela nagrada održaće se u utorak 26. aprila u 19 sati u foajeu Dvorane “Park”.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]