Lopata i kosijer u Novom naselju Škaljari

4
skale kroz Novo naselje u Škaljarima

Zoran Mrdak

Zoran Mrdak

Generalno čišćenje Novog naselja u Škaljarima kotorsko Komunalno preduzeće najavljuje za utorak 6. oktobra.

Čišćenje ovog zapuštenog naselja je u terminu od 7 do 14 sati, pa komunalci apeluju na mještane da uklone vozila sa puta kroz naselje, kako bi se akcija odvijala nesmetano.

Akcija podrazumijeva čišćenje  naselja, košenje šiblja, orezivanje  granja i sakupljanje otpada.

Veliki problem, po riječima Mrdaka, su vozila koja mještani ne uklanjaju sa putnog pojasa, jer upravo pored puteva završava veliki dio otpada, zelenog rastinja iz njihovih dvorišta.

Da bi se uvele mašine i radnici u posao, potrebno je ukloniti vozila i osloboditi prostor, pa je upućen apel i preko Mjesne zajednice Škaljari.

Za generalno čišćenje naselja potrebno je osloboditi veći dio prostora i Mrdak vjeruje da će se do utorka, za kada je zakazana akcija, ukloniti vozila.

4 KOMENTARI

  1. Zmije se kote. To je džungla od stoke od naroda.čast izuzecim akojih je malo ali i lopata i kosijer tu ne zalaze godinama.Baš me zanima koliko će to biti generalno čišćenje.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]