LP: Demokrate, jučerašnji šovinisti, znaju samo za blaćenje i ništa više

8
Liberalna partija Crne Gore

Mladi jurišnici iz Demokratske Crne Gore očigledno ne znaju ništa drugo u svojem djelovanju osim da blate, pljuju i olajavaju časne ljude i politiku koja pokušava makar nešto da uradi za građane.

Nas liberale ovo i nečudi znajući da Demokrate, jučerašnji šovisnisti, očigledno ni danas ne mogu da podnesu čak ni ime liberal u svojoj obijesti, mržnji i nesposobnosti.

A u ovome i ničemu drugome do sada su se samo i dokazali, frazologija, populizam, pljuvačina.

Za razliku od njih koji povjerenje građana koriste da sjede doma i vrijebaju saopštenja kako će koga eskpeditivno popljuvati, Liberalna partija se danima u Skupštini bori da promijeni Zakon o planiranju i izgradnji i koliko je u našoj moći pomogne građanima i Opštinama.

LP se ranije borila i da se djeci čiji roditelji ne rade daju dodaci, i da se dužnici i žiranti zakonom zaštite i da se najteže oboljeli pomogne dodatnim sredstvima za zdravstvo i tako svaki dan, dok Demokrate vode partijske kampanje.

Nama je građanin ispred partije!

Dođite u Skupštinu, pokažite koliko ste sposobni, uradite makar pola koliko je Liberalna partija za ova tri dana u korist građana promijenila odredbe Zakona, pa onda pokušajte da se javite za riječ.

Kako kaže crnogorski narod “prazni lonci najjače zvone”, a Demokrate su baš zagrajile.

PR služba LPCG

8 KOMENTARI

 1. SMRDIIIIII…SA NJEGUSA VILA KLICE…..SVE TREBA PREBACITI U PODGORICU PA I BOKESKU MORNARICU…
  ZNAM DA BI PURA GLASAO ZA ALI SA AMADMANIMA …… KUKUÙUUUU

  • Valan Ljuta..a i ti “prezape-la-o”-za NJEGUŠE-ka da su NJEGUŠI -BOKOVO sraslo vam-za srce ti ,i u jedan vakat OBITELJ ti ” izuijedalo”-đe vas i dan danas GILIĆE..draga Ljuta..sa potoka Zvijer-/brab)onjak…? Horoskop veli-vama u srpnju R O Đ E N I..(23.srpnja.1957-otel “S L O N” u Emoni, u jutranjim URAMA-na “pjanu uru”…-u produženom trajanju-po ovim portalićima dragi-a Ljuta..?)-ŠKODI /ti/.. jesen od šipaka i rog-ača..na probavu-jezik ka skotnoj bizi u S R P NJ U…?!

 2. ..kako to rekoše stari Latnini..”VASA VACUA MAXIME SONANT-PRAZNA POSUDA(BRONZIN) NABOLJE ZVONI”?!!! Lako li je iz tuđe..kontaminirati-a sebe ne viđeti u osobenom ZRCALU(Njegoš)..? Što budi moja “sjećanja-u originalu”…iskazivanja “ideja šovinističko fašističkih”-u vrijeme buđenja..(od januara-srpske stare godine-1989…pa do današnjega dana 1.listopada-“MEĐUNARODNOG DANA STARIH”)…oliti GLUMLJENJA “demokracije” u našoj maleckoj DOMOVINI Crnoj Gori-koja se evo porađa PUNANA brezmalo -trideset(30)-zaredom brez prestanka, januara-nebi li rodila zdravo i normlno dijete-D R Ž A V U..nota bene iz matere JALOVICE..? Što bi reki naši Liberali..” Nas liberale ovo i ne čudi..da današnje Demokrate,jučerašnji šovinisti…”-a ja bi dodao -BJEŽE LI BJEŽE od imena liberal-kako bi izbjegli da se /na/uče na “pozitvnim primjerima-domobransko domoljubivim stremljenjima LIBERALA-pod upravom “Oca Crnogorske Nacije i Patrije-Slavka Perovića”-koji je smoga snage da na svom brlogu dana 05.sudenog.2011.godine-“VELIČAJUĆI lik i djela zelenaškog brigadira Krsta Zrnova Popovića-( nota bene koji ZARIKA u Budoškoj JAZBINI-pred svojim ojađelim “štabom” poslije kapitualcije FAŠISTIČKE tetkine kraljevinbe Italije-1943..”NAŠA STVAR JE PROPALA..”?!)-“P A T E R..”izgovori-zapisa jednu “domoljubivu”-i danas aktuelnu(?- “blago nama svama liberalima”)..”Da IDIOCKI TRINAESTOJULSKI USTANAK-1941 DONIO JE ONO ŠTO JE VRH USTANKA I ŽELIO-POGROM U CRNOJ GORI,KOJI ĆE ŽIVOTOM PLATITI 52 hiljade NJENIH STANOVNIKA…”?!!! SVE JE ISTO SAMO NJIH NEMA..zapisa Boro Milovanov KRIVOKAPIĆ u svom feljtonu 03.listopada.2011.godine-“Crna Gora stalno pita kad će ĐIDO mjesto TITA”..SVE UPRILIČENO U ČAST 100 GODIŠNJICE ROĐENJA Milovana Đilasa-ĐIDA,najvećeg Crnogorca XX vijeka..i 70 godišnjice epohalnog narodnog ustanka naroda Cnre Gore-13.jhula.1941.godine..pa Boro potkrijepi..što narod-vidi ,a ne pamti ” Antifašističkoj državi Crnoj Gori nije se rodio Milovan Đilas-niti joj je umro ustaški četnik Sekula Drljević..”?!!…”a ,Demokrate su baš zagrajile..”?

  A đe si sadake..? Evo me-evo nas ,čekamo aber-kod Vatrogasnice u Kotor…od “Očuha nacije i patrije”-da nam pošalje “Samoupravni sporazum”-sa DrPiSveto..nove pre-raspodjele..(sporazumom UTVRĐENE?) “izbornih funkcija-državnih skretara-direktora i direktorata…” potla listopadnih demokrackih izbora(2016)-pod “Udarom u pokušaju na zdravi razum iole normalnog Crnogroca”..?

 3. Nijesam partijski opredijeljena ali moram reci da su Demokrate najveće zlo Crne Gore,možda i veće od DF i DPS.Toliko uvreda i mržnje prema svakome i svemu do sada nije bilo na našoj političkoj sceni!

  • Jeste Ans 4 pistolja dps okg je tvoja zvijezda vodilja…vidjeli smo kako tkz “liberalna” partija brani opstinu Kotor i lokalnu vlast……prvo su miko i slavko izdali opoziciju za lovu a pura iz mrznje i love..No sto! kako to gordo svuci….u ostalom imamo na ovom portalu jednog njegusa(dripnjaka) sa prcanja koji se tamo udao a pura bi da ga stigne po postenju O Sveto dje si care !

   • .. dražesna Ljuta sto i precerano LJUBOMORNA/ka skotna biza..ti zivis u zabludama! I sve da si se udala,nije si imala sto izgubiti/ ono sto nemas rod..korjene i pride obraze/!..Jer ti si drazesna Ljuta potomak kopiladi bečkih konjušara-bastardica koćenica, u čoporima-porijekla Štajerske pasmine/ sljegle u BOKU..u doba Austrijana( što bi rekili stari Latini “MATER SEMRE CERTA EST-MAJKA JE UVIJEK POZNATA”)od koje potiječu tvoji-čiji si ti autothoni izdanak-koji R I Č E po ovim portalima od Skale-do Analitike-IN4S i dalje…Na tvoju obiteljsku nesreću,mi smo davno sašli sa OVIH SVETIH BRDA..GORE-na svoju zemlju i svoje od iskona more! Za razliku od vas “čopordzija”..DOGONA iz wes Erceg\bosne-đe se u čoporima UČITE-(po tvom kazivanju-na ovaj isti Portal-da si iz sela HUMAC-rodni kraj Maksa..u daljem porijeklu iz Pive-Luburića od kojih si preuzeo @mrzi sve i svakoga..okolo sebe,koji nije vaše paše vjere i [email protected])-DA MRZITE ove sa OVIH BRDA SVETIH..GORE/ A MI SMO NEDVOJBENO svoji na svoje od planina pa do mora..od Ulcinja do Novoga!..Sviđalo se tebi-vama ili ne..istina je gorka i neprebolna…!.NJEGUSI AD PORTAS ZA NAVIJEK!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]