LP imenovala najviše organe partije, novi i mladi ljudi u timu

2
Sa kongresa LP CG

Na I konstitutivnoj sjednici Glavnog odbora Liberalne partije nakon V redovne Konferencije, imenovani su novi najviši organi Liberalne partije, Predsjedništvo, Nadzorni odbor kao i generalni sekretar i portparol.

Glavni odbor je izabrao Predsjedništvo, najuži rukovodeći tim partije, dokazanih i istaknutih pojedinaca, koji će činiti spoj iskustva i mladosti i na najkvalitetniji način voditi LP i jačati liberalnu ideju u narednom mandatu.

Članovi Predsjedništva po funkciji su Andrija Popović, dr. Dubravka Vujičić, Zdravko Šoć, Ragip Deljanin, mr. Jovo Rabrenović, Esad Šainović i Ammar Borančić, pored njih, u Predsjedništvo su izabrani i Slobodan Franeta, Novak Bulajić, Denis Bulić, Vido Drašković, mr. Jovan Rabrenović, Goran Ćupić, Samedin Agović, Munever Balota, Aleksandra Abramović, Goran Skrobanović i Sandra Đurbuzović, uz podršku Glavnog odbora.

Dok je na čelo Nadzornog odbora imenovan Nenad Vukadinović, a na konstitutivnoj sjednici Vijeća časti, za predsjednika je izabran Marinko Pavićević.

Predsjednik je imenovao i Generalnog sekretara, Esada Šainovića, dok će portparol Liberalne partije i u narednom mandatu biti Ammar Borančić.

Za međunarodnu sekretarku Liberalne partije imenovana je Satka Hajdarpašić kao vanstranačka ličnost.

Glavni odbor je, shodno Statutarnim ovlašćenjima, na današnjoj sjednici većinom glasova suspendovao rad predsjednika Opštinskog odbora Budva, Blaža Rađenovića i Danilovgrad, Rada Perovića zbog teškog i permanentnog kršenja Statuta i Programa Liberalne partije.

Glavni odbor je diskutovao i o aktuelnoj političkoj situaciji i poziciji Liberalne partije na crnogorskoj i međunarodnoj političkoj scenim, kaže se u saopštenju PR službe Liberalne partije Crne Gore, dostavljenom Skala radiju.

2 KOMENTARI

  1. Idemo liberali,sad kad ste se oslobodili kukolja,u nove pobjede.Ocekujem od Vas da sad mnoge teme koje ste ranije pokrenuli u našem društvu,tiču se lakih droga,prostitucije…realizujete.Jedino,Vi to i smijete,ne obraćajući pažnju na konzervativce.

  2. Rijetko glup i neshvatljiv potez učinio je nedavno SNP na Cetinju, kad je ušao u neprincipijelnu koaliciju sa Purom. Da su išli sami, SNP bi sigurno prošao celzijus i osvojio bar jedan mandat.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]