Luka Kotor donirala opremu kotorskoj Službi zaštite i spašavanja

6
dr Branko Baćo Ivanović predaje vrijednu donaciju komandiru Maksimu Mandiću

Predsjednik Odbora direktora AD Luka Kotor dr Branko Baćo Ivanović uručio je juče, u prostorijama kotorske Službe zaštite i spašavanja, komandiru Maksimu Mandiću donaciju u vrijednosti 15.000 eura.

Podrška kotorske kompanije sastoji se u nabavci vatrogasnih šljemova i čizama najnovije generacije.

Dr Ivanović je, predajući vrijednu zaštitnu opremu kotorskim spasiocima kazao da će Luka Kotor nastaviti da pomaže ovaj kolektiv koji radom i pregnućem pokazuje privrženost svome gradu i svojoj opštini.

On je upoznao kotorske spasioce sa uzlaznom putanjom razvoja najuspješnijeg kotorskog kolektiva i jednog od najbolje organizovanih u Crnoj Gori, koji će, dobijanjem Prvenstvene koncesije otvoriti novu stranicu u daljem podizanju evropskog standarda kompanije.

Dr Ivanović je izrazio zadovoljstvo zbog uspješne saradnje Luke i Službe zaštite, kojom je značajno povećan nivo sigurnosti i bezbijednosti u kotorskoj kompaniji.

Na donaciji se zahvalio komandir Službe zaštite i spašavanja Maksim Mandić.

On je istakao da je ovom donacijom zaokruženo nabavka zaštitne opreme za intervencije u zatvorenom prostoru.

Mandić je obećao dalje usavršavanje svih segmenata Službe i učestvovanje na seminarima i vježbama na kojima se stiče neophodno iskustvo i znanje za spašavanje u svim uslovima.

Vatrogasna oprema je renomiranog svjetskog proizvođača austrijskog Rosenbauera, a isporuka je obavljena preko ovlašćenog zastupnika Ljetopisa iz Podgorice.

dr Ivanović i Mandić sa predstavnikom Ljetopisa Savom Vukčevićem

6 KOMENTARI

  1. Lijep gest, za svaku pohvalu! Samo, Baćo, pokreni inicijativu da se vatrogascima nabavi specijalno vatrogasno vozilo koje bi bilo kapaciteta bar 1000 litara vode. Tako specijalno vozilo bi moralo biti prilagođeno da se može provlačiti kroz uske kalete – Od Šuranja do Pazara.

  2. ..niti čuh a što “MISLE-/re/akcionari” Luke..za ovo što im je BAĆO-u zadnji čas ćapio iz žvala..sa kojima su godinama u nazad-“neznajući” sa KOTORSKE VATROGASCE-smicali dividente,,”a la maca”…?

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]