Majka je najljepša riječ

3
majka se voli beskrajno

Jovana i Iva majkama za osmi mart

Cvijet i poljupci, čestitke i ručak sa podignutom zdravicom, nova svježa, frizura, parfem, ples, muzika, putovanje, ali i  poruka za ravnopravnost i bolji položaj žena u društvu, sve to u osmomartovskom danu.

Najiskrenije za one koje se najviše vole sa kojima se kunemo, koje ostaju za čitav život i kada ih nema najmlađi će crtežom, stihom, pjesmom.

“Od svih lijepih, najljepših riječi da se ispriča sto jedna bajka ni jedna nije toliko lijepa toliko nježna kao riječ majka“, za Skala radio poručile su i najljepši poklon mamama darovale Jovana i Iva iz kotorske Javne predškolske ustanove “Radost“.

3 KOMENTARI

  1. Danas su žene kao iz figurina . Našminkane , nalickane sa velikim oćalama za sunce, na visoke take, spremne za veliku feštu noćas !
    Čestitam svakoj praznik !

  2. Sve je to tako draga Skalo, ali mi se čini da je nekim ženskama svaki dan 8 mart, a neke ga ne očekuju ni toga dana, nego im je isti kao ostali, jer su im muškardini samoživci koji gledaju samo sebe i ne cijene ženske koje se oko njih trude.
    Takvima bi ja dala ove ženske što im je svaki dan 8 mart, ove što stalno izvoljevaju, očekuju, troše grdne solde na robu, frizure i masaže, a te i takve, muške , normalno , maltretiraju i u Kotor ih ima koliko oćeš.Poručila bi im da ih DANAS posebno nagaze, ogule im takulin da im se sutra teško od muke i dić iz postelje !

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]