Mališani iz Kotora će osmjehom zagrijati Lovćen

5
Mališani na Vučju prošle godine

Tanja Popović

Tanja Popović

I ove kao i prošle zime djevojčice i dječaci privatnog vrtića “Osmjeh“ iz Kotora će od 15. do 20. februara boraviti na Lovćenu, u okviru zimske škole u prirodi.

To je škola skijanja koju već drugu godinu za redom realizuje privatna predšklska  ustanova “Osmjeh“, prošle godine bili su na Vučju, a ove godine je to planina Lovćen i tamošnji hotel “Monte Rosa”, podsjetila je za Skala radio Tanja Popović, direktorica ove ustanove.

Na Lovćenu će boraviti oko 30-ak mališana od tri do šest godina starosti o kojima će brinuti njihovi vaspitači, a Biljaana Nikčević iz škole slatkiša će ih kao i prošle godine učiti prvim početnim  koracima na skijama.

Poslije pet dana škole, djeca nauče osnovne vještine i dobiju diplome što ih posebno čini radosnim, kaže Popovićeva.

Vrtić za to vrijeme redovno radi za one mališane koji ne idu na zimovanje.

Inače ova pretškolska ustanova posebnu pažnju posvećuje školama u pririodi kako u ljetnim mjesecima tako i zimi u interesu  zdravijeg fizičog i mentalnog  razvoja najmlađih, poručila je Popovićeva.

5 KOMENTARI

    • da je moja mama ovako pametna i rjecita kao ti, dje bi ja sad bio, nego sam tu dje sam. Citam ovako pametne komentare kao sto pise ova ,,mama” i divim se tolikom intelektu, a ceznem uzalud da ga imam.

    • da je moja mama ovako pametna i rjecita kao ti, dje bi ja sad bio, nego sam tu dje sam. Citam ovako pametne komentare kao sto pise ova ,,mama” i divim se tolikom intelektu, a ceznem uzalud da ga imam.!!!!!!!!!!

  1. Nemaju ga što đeca osmjehom grijat jer će i ono malo snijega istopit.
    Đeco, nemojte se smijat, nego dobro zaplačite ako ćete tako prizvat zimu i snijeg, jer kad na Lovcen u februaru nema snijega do grla, loše nam se piše !

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]