Manifestacija “Jesenja svečanost” u Kotoru

0
manifestacija “Jesenja svečanost” u Kotoru

Na trgu Sv. Tripuna u Kotoru održana je manifestacija pod nazivom “Jesenja svečanost”, informišu Skala radio iz PPU “Osmijeh” iz Kotora.

Kao i sve do sada i ova je bila humanitarnog karaktera.

Prošle godine donacija je predata Dječijem dispanzeru Doma Zdravlja Kotor, a ove godine prikupljala se pomoć porodiljnom odjeljenju Opšte bolnice Kotor.

Djeca su vrijedno pravila razne radove: crteže, kolaže, maske na temu “Jesen”.

Pored djece iz kotorskog privatnog vrtića, učestvovali su i mališani iz vrtića “Vini Pu” – Budva, “Artic Pinokio” – Podgorica, “Arushi Pu” – Ulcinj ,”Mali Princ”- Podgorica.

Za zabavu je bio zadužen Šanta Panta.

Manifestacija je kruna rada prvog tromjesječja školske 2018/19 godine gdje su djeca pokazala dio naučenog kroz recitacije, koreografije i kreativne radove koji su bili izloženi na trgu ispred katedrale.

Manifestaciju je otvorila dr Dragana Francesković, načelnica porodiljnog odjeljenja.

Gost je bila Kjara koja je izvela svoju koreografiju i koja je članica plesne škole “Alisa” iz Kotora.

Na kraju programa sve mališane je turistički vodič TO Kotor poveo u šetnju starim gradom i upoznao ih sa trgovima, pjacama, portunima, crkvama našeg divnog Kotora.

“Pored redovnog plana i programa, volimo da učimo djecu da budu društveno odgovorna, odnosno humana prema svom okruženju. Sreća je poklanjati sreću”, poručuje Tanja Popović, direktorica PPU “Osmijeh”.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]