Marić: Dritan je veći Srbin i od Krivokapića i od mnogih u Crnoj Gori

3
Milomir Marić

”Nemoj da napadaš Dritana Abazovića. U ovoj situaciji u Crnoj Gori Dritan je veći Srbin i od Krivokapića i od mnogih dolje”, kazao je Marić obraćajući se svom gostu Draganu Vučićeviću za vrijeme njegovog gostovanja u Jutarnjem programu Happy TV.

Vlasnik i urednik Informera, Dragan J. Vučičević se gostujući u jutarnjem programu na Happy TV, osvrnuo na politička dešavanja u Crnoj Gori. On se nabrajajući ličnosti koje su u centru pažnje ovih dana, osvrnuo na vicepremijera Dritana Abazovića, osvrnuvši se na njegovu izjavu u kojoj je istakao da je veliki albanski državnik, lider.

”Onda ga voditelj pita ”pa dobro i Skender Beg je bio i po ocu i po majci Srbin”, a on kaže ”jeste ali znate on je sada albanski”. Pa čekaj, kako?”, upitao je Vučičević.

Na to ga je prekinuo Marić i kazao:

”Nemoj da napadaš Dritana Abazovića. U ovoj situaciji u Crnoj Gori Dritan je veći Srbin i od Krivokapića i od mnogih dolje”, kazao je Marić.

Vučičević je komentarišući dalje situaciju u Crnoj Gori kazao da smatra da od Vlade neće biti ništa.

”Što bi bi rekli Crnogorci sami, što se grbo rodi vrijeme ne ispravi. Dakle, nema od te Vlade ništa. Kako su ti ljudi pobijedili na izborima 30. avgusta prošle godine? Tako što su pobijedili Srbi. Da se ne lažemo. Pobijedio je Demokratski front. Od onih 41 poslanika koliko imaju u Skupštini, 27 ili 28 su poslanici srpskog Demokratskog fronta. Gdje su Andrija Mandić, gdje je Milan Knežević i gdje je Nebojša Medojević. To je Srpski, pro Srpski DF. I u ovoj Vladi koja je napravljena na talasu pobjede Demokratskog fronta nema nijednog funkcionera DF-a i gotovo nijednog Srbina osim tog Leposavića. A i njega sada hoće da izbace jer je rekao nešto što misle svi Srbi”, kazao je Vučičević.

Kako dodaje, Krivokapića koji je predvodio litije SPC a sada neće da izgovori Srpska pravoslavna crkva.

”Imate Krivokapića koji je u kampanji prije izbora govorio da je 100 odsto Srbin i da mu je najsvetiji zadatak da popravi odnose Srbije i Crne Gore, da će mu prva zvanična posjeta biti Srbiji… A onda kada je došao na vlast i otišao kod onog Hadžifejzovića u Sarajevo, od jednom je postao Crnogorac. Izjavio je tada ”Ja sam 200 odsto Crnogorac. Nemam nikakve veze ni poslovne ni porodične sa Srbijom”. To je laž, njegova ćerka, i hvala Bogu da je tako, živi u Beogradu i ovdje ima ozbiljan biznis. Nekakva je doktorka koliko ja znam. I Dritanov rođeni brat je ugledni naučnik i doktor u Beogradu. I sada oni nemaju nikakve veze sa Beogradom i Beograd im je najveći problem a ljube se u obraze sa lažnom državom Kosovo”, kazao je Vučičević.

Vučičević je podsjetio i na situaciju kako je Krivokapić došao u situaciju da bude nosilac liste Demokratskog fronta.

”Doveo ga pokojni mitropolit Amfilohije za ruku, na sastanak sa Demokratskim frontom, sa Andrijom Mandićem, Kneževićem i Medojevićem i rekao, ako hoćete da crkva podrži listu, morate da ovog čovjeka stavite na prvo mjesto. Kažu da su se oni gledali nisu znali ko je čovjek. Amfilohije je rekao ili tako ili nikako. Onda je Mandić svoje prvo mjesto sa liste ustupio Krivokapiću i otišao na posljednje mjesto”, kazao je Vučičević.

aktuelno

3 KOMENTARI

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]