Marija Ćatović na Brownovom forumu u Opatiji

1
gradonačelnica Ćatović sa visokim američkim zvaničnicima

Na poziv Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj, predsjednica Opštine Kotor Marija Maja Ćatović prisustvovala je Brownovom forumu koji je održan u Opatiji 2. i 3. aprila.

Ovaj događaj organizovali su: Kabinet predsjednika Republike Hrvatske, Vlada Republike Hrvatske, Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska udruga poslodavaca.

Tema ovogodišnjeg Brownovog foruma bila je “Ekonomske mogućnosti na lokalnom nivou” kako bi se utvrdile ekonomske mogućnosti i ponudila najbolja rješenja za poboljšanje poslovne klime na nivou jedinica lokalne uprave i samouprave.

Brownovom forumu prisustvovao je veliki broj gradonačelnika i predstavnika lokalnih zajednica kao njihovih poslovnih partnera iz Crne Gore i regiona i SAD.

Učesnici foruma imali su priliku razmijeniti skustva o načinima podsticanja ekonomskog rasta od strane lokalnih uprava, pružanju podrške lokalnim preduzećima i nuđenju resursa i pogodnosti potencijalnim ulagačima, stoji u saopštenju iz kabineta predsjednice Ćatović.

korisni susreti

1 KOMENTAR

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected].