Marija Ćatović putevima svile

7
Marija Ćatović

Marija Ćatović

Na poziv gradonačelnika Gaziantepa, predsjednica kotorske opštine Marija Maja Ćatović danas putuje u Tursku, gdje se održava sastanak gradonačenika Foruma svile.

Ćatovićeva kaže za Skala radio da se radi o reprezentativnom sastanku na kome će biti ceremonija primopredaja zastave Foruma svile. Na tom sastanku će, pored gradonačelnika Gaziantepa biti i gradonačelnik Istambula, ministar kulture i turizma, ministar rada i socijalnog staranja. Sastanku će prisustvovati i predsjednik Republike Turske i predsjednik Turske Republike Sjevernog Kipra.

Radi se o vrlo visokom nivou skupa na kome učestvuju gradonačelnici, članovi Foruma svile, predstavnici Turske, Italije, Engleske, Indije, Kine, Rusije i Crne Gore.

7 KOMENTARI

  1. Dragi Duka,Jole Derinjak-kako me nazva-ne miješa se u sve-nego”ja..” sve one-tebe i ine koji oćete silom na sramotu da budete ono što niste!Oprostite,to ste ostavili ratujući i prevrćući jedinu domovinu SFRJ za račun kasapina sa Dedinja-pa ti danas smetaju moja “jahavanja” vas zalsužnije za zastiđe koje darivaste Kotoru 13/14 januara 1989 godine!Oprosti,ali ako vonjaš u rođenoj kući-izbjegni vonjanje i dalje zagađivanje Kotora-dosta ste ga zagadili za narednih hiljadu godina! Sram vas i stid bilo!!!

  2. Gospođo, mjesto vam je u svijetu a ne među provincijalce i to posebno iz vaših partijskih redova, n ije mi jasno što sa pojedinima radite kada vam podmeću stalno. Sve se zna gospođo Ćatović.

  3. Gospođo Marijo Majo,vama sretan put,ali ako sa sobom ne povedete i buduće “kooperante” vaše vlasti u Kotoru-zbunićete nazočne u Gazi(antepa)mestanu,koji će promisliti da Kotor i Boka nisu u Crnoj Gori?Promislite,imate vremena?
    Sretno i berićetno!!!

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]