Marija Ćatović primila učesnike Akademske međunarodne konferencije

0
sa prijema

Gradonačelnica  Kotoar Marija Ćatović primila je učesnike Akademske međunarodne konferencije “Challlenges to the global political economy”.

Konferenciju organizuje crnogorsko udruženje studenata političkih nauka (MAPSS), a traje do 1. oktobra.

Ćatovićeva je učesnicima Konferencije poželjela prijatan boravak u Crnoj Gori i Kotoru i upoznala ih sa teritorijalnom podjelom naše zemlje koja pretenduje da postane članica Evropske Unije.

Ona je izrazila nadu da će se učesnici Konferencije upoznati sa prirodnim ljepotama i kulturnim znamenitostima Crne Gore.

Gradonačelnica je odgovarala na pitanja učesnika, koja su se ticala međunarodne saradnje sa ostalim gradovima, odnosa tradicionalnog nasljeđa i modernih tekovina.

Učesnici pomenute konferencije su se upoznali i sa kratkom istorijom grada Kotora, sa najznačajnijim privrednim djelatnostima i jakom međunarodnom saradnjom sa gradovima pobratimima širom svijeta.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

PRAVILA KOMENTARISANJA

Komentari se objavljuju na portalu Skala radija. Odgovorni za sadržaj su isključivo autori napisanih komentara.

U komentarima je zabranjeno koristiti uvredljive riječi, psovke i klevete. Neće se objavit komentar koji sadrži ove elemente kao ni tekst komentara koji sadrži govor mržnje. Ukoliko se dogodi propust pa tekst bude objavljen, moderator je dužan da ga odmah ukloni čim ga primijeti ili mu neko skrene pažnju na sadržaj. Neprimjeren sadržaj će biti uklonjen a autor može biti prijavljen nadležnim organima.

Za eventualne primjedbe i sugestije mejl je [email protected]